«Μπράβο μάγκες»

Ο Θοδωρής Καρυπίδης δήλωσε υπερήφανος και θέλησε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Άρη, Πασχάλη Μελισσά, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων. Ο Θοδωρής Καρυπίδης δήλωσε υπερήφανος και θέλησε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Άρη, Πασχάλη Μελισσά, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, έκανε δήλωση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων από τους «κίτρινους». 

Ο Θοδωρής Καρυπίδης με δήλωση του θέλησε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Άρη, καθώς και τον τεχνικό της ομάδας, Πασχάλη Μελισσά για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Νέων. Αναλυτικά είπε:  

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Κ 19, Πασχάλη Μελισσά και στα παιδιά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί πρωτίστως μια δικαίωση των προσπαθειών τους, αφού ανταμείφθηκαν οι κόποι τους και πήραν αυτό που άξιζαν. Απέδειξαν πως είναι οι καλύτεροι. Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια στις Ακαδημίες τις ομάδας μας θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο μεράκι από φέτος, ώστε να έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

Αλλά πάνω απ' όλα για να έρθει και πάλι η στιγμή που ο ΑΡΗΣ θα παράγει ταλέντα από τα σπλάχνα του με προορισμό την επάνδρωση της επαγγελματικής ομάδας.

Μπράβο και πάλι μάγκες!»

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 11:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep