Εκκαθάριση για... Football League

Ο Ηρακλής προχωρά σε εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ, ώστε να δημιουργήσει νέα, με την οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Ηρακλής προχωρά σε εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ, ώστε να δημιουργήσει νέα, με την οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής θα αναλάβει το βάρος της διάλυσης της παλιάς ΠΑΕ ώστε να μπει η ομάδα στον δρόμο της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League. 

[googlead][/googlead]

Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το θέμα της ανόδου του Ηρακλή στην Football League είναι να έχει ξεκινήσει η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ, αφού ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να έχει ενεργά δύο διαφορετικά Επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία. Η εποχή του  Σπύρου Παπαθανασάκη που οδήγησε τον Ηρακλή στα τελευταία επαγγελματικά του βήματα έκλεισε με πολύ άσχημο τρόπο και πλέον για να ανοίξει η νέα σελίδα χρειάζεται να διαλυθεί αυτή η ΠΑΕ.

Το χρέος αυτό θα το αναλάβει ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, ο οποίος ως ιδρυτικό σωματείο ελέγχει πάντα το 10 τοις εκατό από την ΠΑΕ, όπως θα γίνει φυσικά και με τη νέα. Η διοίκηση του «γηραιού» πρέπει να ορίσει εκκαθαριστή, ο οποίος θα οδηγήσει τα πράγματα και θα βρει λύσεις, αλλά και ακριβώς τα χρέη και τις υποχρεώσεις που είχε η παλιά ΠΑΕ ώστε να μην πάρει στην πλάτη της τίποτε η νέα που θα δημιουργηθεί. 

Βέβαια εκτός από το κόστος κάλυψης κάποιον αναγκών για την εκκαθάριση και τα χρέη που θα προκύψουν, η οικογένεια του Ηρακλή θα πρέπει να βρει επενδυτή, ή να ψάξει στους κόλπους της για τις 340.000 ευρώ που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ. 

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep