Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποφάσεις την Δευτέρα

Ο Μιχάλης Ζιώγας σηκώνει τα μανίκια για να αρχίσει η οργάνωση για την προετοιμασία της ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Ζιώγας σηκώνει τα μανίκια για να αρχίσει η οργάνωση για την προετοιμασία της ΑΕΛ.

Στην ΑΕΛ το Σαββατοκύριακο θα έχουν τις τελικές συσκέψεις για να αποφασίσουν για τα οργανωτικά θέματα της ομάδας και θα αποφασιστεί η τοποθεσία της προετοιμασίας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ΑΕΛ, κάτι που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο διότι στενεύουν τα περιθώρια για να κλείσει η ομάδα οριστικά τις εγκαταστάσεις.

Η σύσκεψη στην οποία είχαν την Τετάρτη το βράδυ με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Μίμη Τσακμακίδη αφορούσε κυρίως θέματα της προετοιμασίας και την κατανομή των ημερομηνιών ώστε να καθοριστούν οι μέρες των προπονήσεων στην Λάρισα, τα ταξίδια και κάποια φιλικά παιχνίδια που θα πρέπει να γίνουν.

Στα μεταγραφικά υπάρχουν οι υποθέσεις που έχει τρέξει η ομάδα και άλλες υποθέσεις που είναι προς εξέταση ώστε να καλυφθούν οι θέσεις που υπάρχουν κενά. Ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας είδε το απόγευμα της Παρασκευής το μπαράζ ανάμεσα στον Οικονόμο Τριτσάνης και τη Νίκη Βόλου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep