«Χρωστάω κάτι στον Ηρακλή»

Ο Παύλος Μυροφορίδης θεωρεί πως «χρωστάει» κάτι στον Ηρακλή. Ο Παύλος Μυροφορίδης θεωρεί πως «χρωστάει» κάτι στον Ηρακλή.

Ο Παύλος Μυροφορίδης άφησε ανοικτό παράθυρο για συνεργασία με τον «γηραιό» σε συνέντευξη του στο Metropolis 95,5.

[googlead][/googlead]

Ο Ηρακλής είναι μια από τις υποψήφιες ομάδες για να συνεργαστεί ως τεχνικός διευθυντής ο Παύλος Μυροφορίδης για την σεζόν που έρχεται. Σε δηλώσεις του στον Metropolis 95,5 τόνισε πως υπάρχει «ανοικτό χρέος» στην ομάδα που έχει συνεργαστεί παλαιότερα. «Νιώθω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση στον Ηρακλή. Χρωστάω ένα Κύπελλο», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του το ξεκαθάρισε: «Υπήρξε αμφισβήτηση από την αρχή στον Ηρακλή. Η Λάρισα τότε πήρε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε και εγώ πήγαινα με 20χρονα και 22χρονα παιδιά, χωρίς αδειοδότηση. Λογικό να υπάρχει αμφισβήτηση. Είχα την τύχη να βρω τον Νίκο εκεί. Για κάποιους ήταν ξένο, δεν ήταν αποδεκτό αυτό που είχαμε, αλλά εγώ ήξερα τι είχα. Το είπα τα Χριστούγεννα, ότι θα βγάλω τον Ηρακλή και θα φύγω. Έπρεπε εκείνη η ομάδα να στηριχθεί για δέκα χρόνια και να τσοντάρεις σε αυτή την ομάδα. Είτε μιλούσα σε τοίχο είτε με τους ανθρώπους τότε το ίδιο πράγμα ήταν».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep