Έμειναν Νάστος, Αργυρόπουλος

Κοντά στην ανανέωση συμβολαίου του με τον ΟΦΗ και ο Πάτρικ Βουό.

Τις οκτώ έφτασαν αισίως οι ανανεώσεις συμβολαίων στον ΟΦΗ και την Τετάρτη (30/05) εκτός απροόπτου θα γίνουν εννέα. Ο αρχηγος, Ανέστης Νάστος και ο μπακ, Λεωνίδας Αργυρόπουλος έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των Κρητικών στη Super League.

Ο επόμενος που θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Πάτρικ Βουό. Το θέμα των οφειλομένων αναμένεται να τακτοποιηθεί, οπότε και ο Αφρικανός θα μείνει κάτοικος Ηρακλείου. Η ΠΑΕ ανέφερε για την παραμονή του αρχηγού:

«Ο Ανέστης Νάστος θα φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στη Σούπερ Λιγκ. Μετά από δυο ανόδους με τον ΟΦΗ σε τρία χρόνια (από τη Γ’ στη Β’ Εθνική και από τη Β’ Εθνική στη Σούπερ Λιγκ), ο 29χρονος μέσος, έδωσε τα χέρια με τον ΟΦΗ για δυο ακόμη χρόνια!

Μετά από συνάντηση που είχε ο παίκτης με τον εκπρόσωπο του και με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Ανέστης Νάστος, ήταν και φέτος από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΟΦΗ, με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδος.

«Αρχηγάρα και στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ μας, ο Ανέστης Νάστος! #ofi1925» ανέφερε στην ανακοίνωση της για την ανανέωση του Ανέστη Νάστου η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook».

Η ανακοίνωση παραμονής του Αργυρόπουλου:

«Ο Λεωνίδας Αργρόπουλος θα βρίσκεται και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ. Ο 28χρονος δεξιός μπακ-χαφ, ο οποίος έδωσε σημαντικές λύσεις από τον Ιανουάριο και μετά, αγωνιζόμενος σε 14 παιχνίδια, συμφώνησε και αυτός να βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία αγωνιζόμενος σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος συμφώνησε για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ. «Μαζί μας στην Σούπερ Λίγκ και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Μπράβο Λεωνίδα! #ofi1925» αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην ανακοίνωση της στην επίσημη σελίδα στο Facebook, για την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργυρόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν προηγηθεί οι Οικονόμου, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός και Ντίνας.

Last modified onΤρίτη, 29 Μάιος 2018 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep