«Είναι να γραφτεί στην ιστορία»

Ο Γιώργος Βαζάκας στο Fl News μετά τον υποβιβασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Λίγες ώρες μετά την ήττα (0-1) της Αναγέννησης Καρδίτσας από τον Άρη που οδήγησε στον υποβιβασμό, ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο Fl News. Ο προπονητής των Θεσσαλών υποστήριξε ότι η ομάδα του έπεσε στη Γ' Εθνική όχι γιατί έχασε από τους Θεσσαλονικείς, αλλά διότι επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών λόγω της επιτήρησης. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός ξέσπασε με αφορμή τα προβλήματα που συνάντησε στην ομάδα του. 

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Οι παίκτες όλη τη χρονιά έδωσαν και την ψυχή τους. Αγωνιστικά κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία με 40 βαθμούς. Η κατηγορία δεν χάθηκε επειδή χάσαμε από τον Άρη, αλλά γιατί αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί. Χάσαμε στο 92' από τον Άρη, τι να κάνουμε δηλαδή; Η ομάδα έπεσε λόγω της αφαίρεσης βαθμών, αλλιώς θα υποβιβαζόταν ο Αιγινιακός.

Δεν μπορώ να καταλογίσω τίποτα στους παίκτες. Αυτό που έγινε εφέτος, είναι να γραφτεί στην ιστορία, ο τρόπος που έφτασε μέχρι εδώ η ομάδα. Όλοι απλήρωτοι, εκατοντάδες προβλήματα. Στην ισοβαθμία με τον Αιγινιακό, έπεφτε ο Αιγινιακός. Αυτό που συνάντησα, δεν το έχω ξαναζήσει πουθενά σε άλλη ομάδα. Τα παιδιά έκαναν άθλο. Σώθηκαν αγωνιστικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κάτι άλλο δεν αξίζει να πούμε τώρα».

Όρεξη για λόγια δεν υπήρχε στην ΑΣΑ, παρά μόνο στενοχώρια για την έκβαση του αγώνα και τον τρόπο που χάθηκε στις καθυστερήσεις η παραμονή στην Football League. Μοιραία στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το παρών μόνο άνθρωποι του Άρη.

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep