Αποποιείται κάθε ευθύνης

Ο Δήμος Κασκαντίρης επιτίθεται στον Αντώνη Ρέλλα και αποποιείται κάθε ευθύνης για την κατρακύλα του Παναιγιαλείου.

Ο Παναιγιάλειος υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική και για πρώτη φορά μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων τοποθετήθηκε επίσημα πρώην στέλεχος της ΠΑΕ. Όχι, όμως για να αναλάβει τις ευθύνες της διοίκησης για την κατρακύλα, αλλά για να εκτοξεύσει «βέλη» στον Αντώνη Ρέλλα! Ο λόγος για τον Δήμο Κασκαντίρη, ο οποίος ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ και εκπρόσωπος του Αιγύπτιου, Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν.

Σε δήλωση που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης ο Κασκαντίρης έκανε λόγο για γαμπρούς, κουνιάδους και παιδιά που «τεχνηέντως βουλιάζουν το καράβι για να επανέλθουν σαν ήρωες» και συμπλήρωσε: «εμφανίσθηκε ο Άγιος της περιοχής να αγιάσει τα ύδατα για να φύγουν πάλι οι καταραμένοι».

Η δήλωση Κασκαντίρη:

«Φίλοι του Παναιγιαλείου που πράγματι νιώθετε πόνο και αγανάκτηση για μια ακόμα φορά για την κατάντια της ιστορικής ομάδας του Αιγίου. Κύριε Ρέλλα, πρώην Πρόεδρε – Μεγαλομέτοχος – Υπάλληλε της Ιεράς Μητροπόλεως Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, δηλώνω ότι δεν είμαι ψεύτης. Βλάκας είμαι και άσχετος με τον χώρο, που η οσμή που βγάζει σου φέρνει αναγούλα.

Φίλοι του Παναιγιάλειου, ψεύτες, «σχετικοί», έξυπνοι, επαγγελματίες είναι εκείνοι που έχουν βρει θύματα κατ’ επανάληψη, όπως ο Μορσέντι, Κυριαζόπουλος, Δημητριάδης (σας ξέφυγε όμως ο Αλί;) κλπ. Υπάρχει χρόνος όμως και γι’ αυτόν. Είναι εκείνοι που τεχνηέντως βουλιάζουν το καράβι για να επανέλθουν σαν ήρωες (γαμπροί-κουνιάδοι-παιδιά). Είναι εκείνοι που μαζί με τα χωράφια της Ιεράς Μητροπόλεως και την ομάδα του Παναιγιαλείου προσπαθούν να είναι κοντά στην επικαιρότητα.

Προσωπικά εγώ δεν είχα να πουλήσω, ούτε να αγοράσω τίποτε. Με έπεισαν να έρθω να βοηθήσω, και όχι να βάλω χρήματα, ούτε να πάρω μισθό, ούτε εγώ, ούτε κάποιος της οικογένειάς μου να είναι υπάλληλος της ΠΑΕ. Έβαλα όμως περίπου 30.000 ΕΥΡΩ.

Φίλοι του Παναιγιαλείου, μπείτε μπροστά! Γκρεμίστε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Δεν θα ήθελα αυτή την στιγμή να πω για όλους και για όλα, ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. ‘Όμως σίγουρα θα επανέλθω να δούμε ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός που έφθασε η ομάδα να έχει για Σωτήρα της ακόμα μια φορά την οικογένεια Ρέλλα.

Θα πρέπει να πούμε:

Γιατί δεν μας έδιναν οικονομικά στοιχεία και σφραγίδα;

Ποιός υπέγραφε για την καινούρια διοίκηση τις μεταγραφές για τους παίκτες που έφευγαν ο ένας μετά τον άλλον και ενώ ήμασταν εμείς διοίκηση.

Ποιος πήγε επιλεκτικά να βάλει χρήματα για να νομιμοποιηθώ εγώ για Πρόεδρος (ενώ δεν τα έβαλε να πληρώσει τον γιο του για να μην κάνει προσφυγή) για να μεταφερθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας σε εμένα, χωρίς εγώ να το γνωρίζω;

Πώς και γιατί μπήκε η ΠΑΕ σε επιτήρηση και υπήρχαν υπόνοιες…

Έχουμε να πούμε πολλά, αλλά δεν ξέρω αν αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη που εμφανίσθηκε ο Άγιος της περιοχής να αγιάσει τα ύδατα για να φύγουν πάλι οι καταραμένοι.

Ευχαριστώ,
Δ. Κασκαντίρης».

Last modified onΣάββατο, 26 Μάιος 2018 03:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep