Με έδρα και θέληση

Να πανηγυρίσουν την σωτηρία τους θέλουν στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/5 - 17:00) με τον Άρη οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας. Να πανηγυρίσουν την σωτηρία τους θέλουν στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/5 - 17:00) με τον Άρη οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Τα βασικά όπλα της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ματς σωτηρίας με τον Άρη είναι η έδρα της και το κίνητρο που έχει για σωτηρία σε αντίθεση με τους «κίτρινους».

Μια από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος αναλογικά με τη θέση που βρίσκεται έχει η Αναγέννηση Καρδίτσας, αφού ο απολογισμός της σε 16 αγώνες είναι 10 νίκες – 3 ισοπαλίες – 3 ήττες. Στην αναμέτρηση με τον Άρη την Κυριακή (27/5 – 17:00) χρειάζεται απλά έναν βαθμό για να αισθάνεται πιο ήρεμη για την παραμονή της και να μην περιμένει μέσα στο καλοκαίρι τις επιτροπές της ΕΠΟ, τις αποφάσεις της επιτήρησης και κάθε άλλη προσφυγή ομάδων.

Σε αυτή την προσπάθεια απέναντι στον πιο ποιοτικό Άρη θέλει να αξιοποιήσει τα δυνατά της σημεία που είναι σημαντικά. Η θετική παρουσία στην έδρα της και το κίνητρο αποτελούν τα βασικά της όπλα και σίγουρα θα παίξουν τον ρόλο τους σε αυτή την αναμέτρηση που έχει σημασία ζωής ή θανάτου μόνο για έναν.

Με τρεις μόλις ήττες σε 16 αναμετρήσεις μέσα στην Καρδίτσα έχει χάσει εκεί μόνο από την Παναχαϊκή, την Δόξα Δράμας και τον Απόλλωνα Πόντου. Ανάμεσα στις τρεις ισοπαλίες που έχει πάρει είναι και το 0-0 με τον ΟΦΗ, το 3-3 με τον Κισσαμικό και το 0-0 με τα Τρίκαλα.

Στα της προϊστορίας με τον Άρη, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 6 φορές μέχρι τώρα και υπάρχει μόλις μια επιτυχία για την Αναγέννηση Καρδίτσας, το 1-1 της σεζόν 2016-17 για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν. Στα άλλα πέντε ματς, ο Άρης έχει τέσσερις νίκες για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο Ελλάδος το 1963.
Σε αυτή την αναμέτρηση, αγωνιστικά δεν θα έχει στη διάθεση του ο Γιώργος Βαζάκας τον Καρρίκι που είναι τιμωρημένος, τον Ρουσσάκη που έχει θλάση, αλλά και πιθανότατα τον Κονέ που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Αντίθετα επιστρέφει ο Βατουσιάδης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep