Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζελέπης: «Τυχερός ο Πανθρακικός»

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης χαρακτήρισε τυχερή την ομάδα του που γνώριζε εδώ και καιρό πού θα αγωνίζεται.

Ο Τζελέπης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφέρθηκε, τόσο στον στόχο του Πανθρακικού τη νέα σεζόν, όσο και στο θέμα με τις άδειες των ΠΑΕ και τη συμμετοχή 16 ομάδων στη Super League.

Αρχικά για την τροποποίηση που επιχειρήθηκε από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν αγωνιστικά είπε: «Εμείς σαν Πανθρακικός δεν μπορούμε να πάρουμε επίσημα θέση αφού από την πρώτη Ιουλίου γινόμαστε μέλη της Superleague. Αυτά τα φαινόμενα όμως μας αγγίζουν. Όλα αυτά μας φαίνονται παράξενα και ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος σε αυτά. Βέβαια στην Ελλάδα έχουμε δει πολλά» και συνέχισε:

«Εδώ έγκειται το θέμα της μοιρασιάς των χρημάτων για αυτό θα υπάρχει και αντίσταση από τις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την αδειοδότηση και βρίσκονται στην κατηγορία. Πλέον το συμφέρον είναι ο πρωτεύων στόχος κάθε ομάδας. Η μείωση των αποδοχών στα τηλεοπτικά είναι πολύ σημαντικό θέμα».

Για τον Πανθρακικό και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν: «Εμείς ανεβήκαμε, είμαστε από τις τυχερές ομάδες που επιστρέψαμε σε σύντομο χρόνο στη Superleague. Στόχος μας είναι η παραμονή και όλοι εδώ δουλεύουν όλοι την μέρα για να σχηματίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική».

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούνιος 2012 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep