«Εγώ έβαζα το καλώδιο»

Σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου πολλοί βομβάρδιζαν το καράβι του Παναιγιαλείου.

Τον απολογισμό της παρουσίας του στον Παναιγιάλειο έκανε ο Πέτρος Δημητρίου. Ο πρώην πλέον προπονητής των «μελανόλευκων» υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «αν δεν σπάσει αυτό το παρεΐστικο, η ομάδα δεν θα σταματήσει να βολοδέρνει», ενώ δεν θέλησε να κατονομάσει αυτούς που έλεγαν ότι έπρεπε οι «μελανόλευκοι» να πάνε στο τοπικό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ο Πέτρος Δημητρίου έκανε απολογισμό της παρουσίας του και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Παναιγιάλειος δεν είναι αυτός που είχα αφήσει όταν ήμουν ξανά εδώ. Είδα αντιπαλότητες, οργή. Αιγύπτιο άκουγα και Αιγύπτιο δεν έβλεπα. Δεσμεύτηκα ότι θα σώσω την ομάδα, αλλά από το ματς με τη Δόξα Δράμας άρχισαν να φεύγουν όλοι οι συνεργάτες μου και έμεινα μόνος μου.

Αποφάσισαν οι παίκτες να μην πάνε στην Κρήτη και εν τέλει τους έπεισε ο Γιώργος Γκάμαρης. Όσο ήμουν εγώ κανείς δεν πλησίασε τα αποδυτήρια για να έχουν μειωμένη απόδοση οι ποδοσφαιριστές. Ήταν όλοι κύριοι. Μας βομβάρδιζαν να βυθίσουν το καράβι και δεν το βύθισαν. Δεν θέλω να πω ποιοι μου έλεγαν ότι η ομάδα έπρεπε να πάει στο τοπικό.

Στο Γεντί Κουλέ είχαν έρθει 10 Παναιγιάλειοι και φώναζαν: «Π... Δημητρίου, γαμ... σήκω και φύγε» ενώ είχαμε κερδίσει τη Δόξα Δράμας και ήμασταν με το ένα πόδι να σωθούμε. Αν δεν σπάσει αυτό το παρεΐστικο, τότε δεν θα σταματήσει αυτή η ομάδα να βολοδέρνει. Γυροφέρνουν οι ίδιοι άνθρωποι. Αλλάζει συνέχεια προπονητές. Πάρτε παράδειγμα τον Κάναντι του Ατρόμητου και τον Γκώνια στον Εργοτέλη. Τους στήριξαν οι διοικήσεις. Πρέπει ο Παναιγιάλειος να γίνει πολυμετοχικός.

Η ομάδα ήταν στην εντατική, της τραβούσαν το καλώδιο και εγώ το ξαναέβαζα. Εγώ έχω όνομα, δεν ήρθα εδώ για να το φτιάξω. Η ομάδα είχει πάρει μόνο εννέα πόντους στον πρώτο γύρο. Εγώ δεν γίνομαι που... και απατεώνας να κοροϊδεύω τους ανθρώπους».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Μάιος 2018 10:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep