Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρέχουν με Δεμιρτζόγλου

Ο Θανάσης Δεμιρτζόγλου με την φανέλα της Αναγέννησης Επανομής που αγωνίστηκε σε 59 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε εννέα γκολ. Ο Θανάσης Δεμιρτζόγλου με την φανέλα της Αναγέννησης Επανομής που αγωνίστηκε σε 59 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε εννέα γκολ.

Στην Επανομή πρέπει να κλείσουν τις παλιές υποχρεώσεις της ομάδας και όσο αυτές βγαίνουν, τόσο μειώνουν την πιθανότητα για ανοίγματα.

Οι οφειλές προς τον Θανάση Δεμιρτζόγλου που αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανομής από το καλοκαίρι του 2009 μέχρι το 2011 είναι το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να λύσει η διοίκηση της ομάδας πριν ξεκινήσει το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής για τις οφειλές στον ποδοσφαιριστή δημιουργούν πρόβλημα και το θετικό είναι πως αυτό το πάθημα έγινε μάθημα στη διοίκηση που πλέον δεν έκανε σε κανέναν συμβόλαια μεγάλης διάρκειας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση και τακτοποίηση της εκκρεμότητας που υπάρχει ώστε να μπορεί η Αναγέννηση Επανομής να πάρει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που θα την ενισχύσουν τη νέα σεζόν και φυσικά να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep