Συστράτευση για τις ακαδημίες

Για τις ακαδημίες του ΟΦΗ και το πλάνο της επόμενης ημέρας έβγαλε ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. Για τις ακαδημίες του ΟΦΗ και το πλάνο της επόμενης ημέρας έβγαλε ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έβγαλε ανακοίνωση για την πορεία των συζητήσεων με τον Νίκκι Παπαβασιλείου και την ΠΑΕ.

[googlead][/googlead]

Θέμα που αφορά όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ είναι οι ακαδημίες και αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να πορευθούν όλες οι πλευρές κάτω από την ίδια στέγη. Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έκανε γνωστό πως πλέον έχει στα χέρια του την επίσημη πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου για τη δημιουργία πλάνου τουλάχιστον πενταετίας για την δημιουργία των ακαδημιών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την ανάληψη των ακαδημιών ποδοσφαίρου κατέθεσε ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του ΟΦΗ, έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αρκετές συζητήσεις με όλο το φάσμα του ΟΦΗ και τη Δευτέρα (14/5) παραβρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο οποίο και ανέλυσε το πλάνο του, σε ότι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου αφορά στη χρήση του τετάρτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για το οποίο γίνονται ενέργειες να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας, στην χρήση του τρίτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και του γηπέδου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απέναντι απο το Carrefour, για το οποίο υπάρχει πλάνο αξιοποίησης.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep