«Έκρινε το αποτέλεσμα»

Με τον διαιτητή Μακρυπόδη Αχαΐας τα έβαλε ο Κώστας Νικολαΐδης.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός του Αιγινιακού τόνισε ότι ο διαιτητής διαμόρφωσε το τελικό 1-0 υπέρ των Τρικάλων, αφού όπως υποστήριξε «στη φάση του γκολ, θεωρώ ότι έγινε επιθετικό φάουλ». Μάλιστα, υπογράμμισε ότι στέρησε από την ομάδα του έναν «χρυσό» βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Νικολαΐδης μετά την εκτός έδρας ήττα (1-0) του Αιγινιακού από τα Τρίκαλα:

«Παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή, ποιοτική ομάδα. Νομίζω ότι όλη την εβδομάδα τονίσαμε στα παιδιά ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές , οι οποίοι μπορεί να κάνουν ζημιά ανά πάσα στιγμή. Θέλει συγκέντρωση 100% από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Τα παιδιά έκαναν αρκετά μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ κοντά οι γραμμές μας, τακτικά ήμασταν άψογοι και αυτό που θέλω εγώ να πω δυστυχώς είναι ότι ένα από τα πολλά λάθη που έκανε ο διαιτητής ήταν και αυτό στη φάση του γκολ. Θεωρώ ότι έγινε επιθετικό φάουλ.

Θα μπορούσαμε εκεί πέρα να αποφύγουμε αυτό το λάθος, να αποφύγει ο διαιτητής αυτό το λάθος, να τελειώσει το παιχνίδι 0-0 και να έχουμε έναν χρυσό βαθμό για εμάς, γιατί όπως είδαμε τα αποτελέσματα, οι αντίπαλοί μας, όσον αφορά τη σωτηρία, ηττήθηκαν. Οπότε για εμάς θα ήταν ένας πολύ μεγάλος βαθμός.

Δυστυχώς, θέλω να το υπογραμμίσω αυτό ότι μετά από μία λάθος υπόδειξη του διαιτητή, ο οποίος ήταν κακός σε όλο το παιχνίδι, αυτός έκρινε το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά δεν θέλω να μειώσω τη νίκη των Τρικάλων. Τους δίνουμε συγχαρητήρια, ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία.

Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη με την Καλλιθέα. Είμαι σίγουρος 100%  ότι αν τα παιδιά εμφανιστούν συγκεντρωμένα όπως σήμερα και τακτικά και βγάλουν το πάθος που έβγαλαν σήμερα, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και θα καθαρίσουμε το θέμα της παραμονής την Τετάρτη».

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep