«Εδώ να μείνω»

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος εξέφρασε πρόθεση παραμονής στον Άρη και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Την πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Άρη εξέφρασε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε στον Arena Fm 89,4 για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τη στήριξη των «κίτρινων» και σημείωσε ότι περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Αναλυτικά ο Αναγνωστόπουλος δήλωσε:

Για την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα:

«Είχα για τρεις ημέρες πόνους στην κοιλιά μου, πήγα σε δυο νοσοκομεία στην Θεσσαλονίκη, έκανα κάποιες εξετάσεις, αλλά κανείς δεν μου είπε πως είναι σίγουρα σκωληκοειδίτιδα και έπρεπε να αφαιρεθεί. Δεν ήταν απλή υπόθεση, αλλά μόλις πήγα στον γιατρό μου, μου είπε πως είχε ανοίξει η σκωληκοειδίτιδα και σε μισή ώρα μπήκα στο χειρουργείο. Δόξα τω Θεώ είμαι υγιής τώρα. Είχαμε βάλει γερές βάσεις για την άνοδο, άφησα πίσω τους συμπαίκτες μου και ήμουν σίγουρος πως θα μπορούσαν να κάνουν την δουλειά τους και με το παραπάνω.

Τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήρεμος. Είχα τους πόνους μου και ήμουν στο νοσοκομείο ρωτώντας αν έχει Web TV για να δω τα παιχνίδια της ομάδας. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς ποδοσφαιριστής να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Το μόνο που θέλει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής είναι να στηρίζει την ομάδα, έστω και από μακριά».

Για την στήριξη από την ομάδα του Άρη:

«Ο κύριος Σπανός με έπαιρνε τηλέφωνο καθημερινά, και δυο φορές την ημέρα μπορώ να πω, και με τον κύριο Μυροφορίδη μίλησα και τον πρόεδρο. Τους ευχαριστώ όλους, είμαι μακριά, αλλά είμαι ταυτόχρονα κοντά. Κάνω ακόμη κάποιες εξετάσεις, γιατί από την μόλυνση είχε μείνει κάποιο βακτήριο στο έντερό μου και με βλέπει ο γιατρός μου. Καλώς εχόντων των πραγμάτων σε μια εβδομάδα θα ανηφορίσω για Θεσσαλονίκη. Ο γιατρός μου είπε πριν συμπληρωθεί ο μήνας απαγορεύεται ακόμη και το τζόκινγκ, οπότε δεν θα αγωνιστώ ξανά φέτος».

Για τις έντονες βροχοπτώσεις στη Θεσσαλονίκη:

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στην Ελλάδα του 2018 από μια βροχή γίνονται σοβαρές ζημιές και πλημμύρες σε μια πόλη όπως είναι η Θεσσαλονίκη.»

Για την επιθυμία ανανέωσης του συμβολαίου του:

«Ξέρω ότι από την μεριά της ομάδας υπάρχει θετική εισήγηση για να παραμείνω στην ομάδα. Και η δική μου θέληση είναι πολύ μεγάλη. Έχουμε κάνει κάποιες γενικές συζητήσεις, όχι κάτι το συγκεκριμένο και ουσιαστικό. Ελπίζω τώρα που θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη να τα πούμε. Μακάρι να γίνει ανανέωση του συμβολαίου μου.

Με το που έπαιρνα κάποιον τηλέφωνο ήταν πάνω από το ακουστικό για να με βοηθήσει. Αυτό δείχνει τον αλληλοσεβασμό και είμαι ευτυχισμένος γι' αυτό. Είναι ευλογία να αισθάνεται κάποιος ποδοσφαιριστής οικογένειά του την ομάδα, ειδικότερα για εμάς που δεν είμαστε από την πόλη και περνάμε πολύ χρόνο με την ομάδα, αφού είμαστε μακριά από τις οικογένειές μας».

Για τον κόσμο της ομάδας στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό:

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανταποκριθεί και σε άλλα παιχνίδια. Δε νομίζω να μην έρθει στην τελευταία τελετή στο «Χαριλάου». Δεν περιμένω κάτι λιγότερο από ένα γεμάτο γήπεδο Έχει καταλάβει ο κόσμος πως ανεξαρτήτου ονόματος, μπάτζετ κτλ, όλα τα παιδιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και τα έδωσαν όλα φέτος.

Αυτό το έκαναν για να καθησυχάσουν τους οπαδούς της ομάδας πως θα πετύχουν τον στόχο από πολύ νωρίς. Όποιος χρειάστηκε να παίξει, είτε μετά από καιρό, είτε σε δύσκολο παιχνίδι, είτε χωρίς πολλά ματς στα πόδια του, έδωσε το 100% για την ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Μάιος 2018 14:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep