«Με μένα και τον Παναιγιάλειο»

Ο Πέτρος Δημητρίου δήλωσε ότι πολεμάει μόνος και μίλησε για... 10 παιδάκια που θέλουν να γίνουν τσάμπα μάγκες.

Αντίστροφα για το τέλος της σεζόν μετρά ο Παναιγιάλειος. Η «Μαύρη Θύελλα» θέλει δύο ακόμα ματς για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και στόχος, σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου, είναι να δοθεί ένα αξιοπρεπές φινάλε παρότι ο στόχος δεν επετεύχθη.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων», μάλιστα, σε δηλώσεις του στο FL News τόνισε ότι θα μπορούσε να δηλώσει παραίτηση πριν τα παιχνίδια στην Κρήτη, όμως έμεινε γιατί είναι μαχητής και όπως είπε: «Είμαι με τον εαυτό μου και τον Παναιγιάλειο, με κανέναν άλλον».

Συγκεκριμένα, ο Δημητρίου ανέφερε:

«Δουλεύουμε απερίσπαστα με τους ποδοσφαιριστές μου. Δεν συμμετέχουμε σε όσα διαδραματίζονται διοικητικά και εξωδιοικητικά, αλλά δεν ασχολούμαστε και με αυτά τα 10 παιδάκια που θέλουν να γίνουν τσάμπα μάγκες. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά, να χαιρετήσουμε τον κόσμο και ακολούθως να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς και να αποχωρήσουμε.

Για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο να υπάρχει άριστο κλίμα με τόσα προβλήματα. Έχουμε υποσχεθεί όλοι να παίξουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια αξιοπρεπώς. Τι θα πουν οι απ' έξω δεν μας ενδιαφέρει. Το 80-90% των φιλάθλων στηρίζουν την προσπάθειά μας. Θα τελειώσουμε και σας μας κρίνει ο κόσμος.

Είχα δεσμευτεί ότι θα σώσω την ομάδα, όμως πολεμάω μόνος μου. Θα μπορούσα να έχω φύγει πριν τα παιχνίδια στην Κρήτη, όμως θα υποστώ την οποιαδήποτε συνέπεια στην καριέρα μου, γιατί έχω μάθει να είμαι μαχητής. Πήρα την ομάδα με 8 πόντους και την έχω πάει στους 24. Εγώ είμαι με τον εαυτό μου και τον Παναιγιάλειο, με κανέναν άλλον».

Εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας τιμωρημένοι είναι οι Βλάχος, Γραμματίκας. Ερώτημα αποτελεί η συμμετοχή του Γκούμα που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Μάιος 2018 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep