«Θα ξαναπάει Αμερική ο Καρυπίδης»

Ο Γιάννης Βένος για τους Τομ Παπαδόπουλο - Νικ Σάκιεβιτς και τη συνάντητή τους με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

[googlead][/googlead]

Στον Arena Fm 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη Γιάννης Βένος, μιλώντας για την άνοδο των “κίτρινων”, την επόμενη μέρα, αλλά και τους υποψήφιους επενδυτές της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά είπε: «Τώρα που η ομάδα πέτυχε τον στόχο όλοι είμαστε καλά. Περάσαμε φριχτά χρόνια, ταλαιπωρήθηκε η ομάδα, κουράστηκε ο κόσμος, όμως φέτος ήταν σοβαρή και ενισχυμένη και είχαν εμπειρίες από την Football League. Πήρε κεφάλι και το κράτησε μέχρι τέλους. Είναι σημαντικό αυτό, ήμασταν σαν σύνολο καλή ομάδα, κι ας μην είχαμε φοβερές μονάδες».

Για τη νέα χρονιά:
«Πρώτα από όλα πρέπει να οργανωθεί σωστά. Έχει όμως εμπειρία ο Καρυπίδης για το πως πρέπει να οργανωθεί μια ομάδα στην Super League. Και διοικητικά και αγωνιστικά πρέπει να τα εξετάσει όλα. Προπονητής, τεχνικός διευθυντής, είναι σημαντικές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Δεν μπορεί να στηριχθεί στον φετινό κορμό. Πρέπει οι παίκτες να έχουν εμπειρία και παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία. Να κάνει μια παρουσία που θα την περιμένει όλος ο κόσμος. Όχι απλά να πει ότι έπαιξε στην Super League Να μπει δυνατά από την αρχή».

Για το θέμα του προπονητή και αν αξίζει ευκαιρία ο Σπανός:
«Θα μπορούσε να δοθεί φυσικά, έκαναν πολύ σημαντικό έργο. Η ομάδα βγήκε εκ του ασφαλούς μπροστά διατηρώντας την διαφορά που είχε πάρει. Ήταν καλά δουλεμένη στο ψυχολογικό κομμάτι, υπήρχε καλό κλίμα, Όλα αυτά πιστώνονται και στον προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή αυτά είναι λόγοι που μπορούν να πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία. Αυτό όμως είναι επιλογή του Καρυπίδη καθαρά.. Αυτός ξέρει το καλύτερο της ομάδας».

Για το θέμα του Τομ Παπαδόπουλου και του Σακίεβιτς:
«Δεν έχουμε ενημέρωση, πριν δυο βδομάδες που ήρθαν όμως βρεθήκαμε και συζητήσαμε και με τους δύο κυρίους. Έχουν ενδιαφέρον αλλά δεν μπορούμε να πούμε αν είναι ζεστοί. Χορηγοί θέλουν να είναι. Η επαφή που έκαναν με τον κ. Καρυπίδη δεν έβγαλε κάτι, όμως ο Καρυπίδης θα πάει στην Αμερική για εκ νέου συζήτηση. Πάντως αυτή η βοήθεια που έδωσε και θα δώσει και του χρόνου μάλλον ήταν σημαντική. Έχει ανάγκη από στήριξη ο Καρυπίδης. Θα μπορούσαν να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια».

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2018 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep