«Συζητούν αποβολή Παναιγιαλείου»

Ο Αντώνης Ρέλλας χαρακτήρισε… ελάχιστη τη διοίκηση Κασκαντίρη, υποστήριξε ότι ουδέποτε έγινε έλεγχος στην ΠΑΕ και μίλησε για πιθανή αποβολή του Παναιγιαλείου.

Την ευθύνη για τη νέα διοίκηση που ανέλαβε τον Παναιγιάλειο ανέλαβε ο μεγαλομέτοχος, Αντώνης Ρέλλας. Σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο «Ράδιο Αιγιάλεια» τόνισε ότι ουδέποτε έγινε έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ από τους εκπροσώπους του Αιγυπτίου, αποκάλυψε ότι έχουν μείνει απλήρωτα ασφάλιστρα τριών μηνών και οι «μελανόλευκοι» κινδυνεύουν με αποβολή, ενώ εκτόξευσε «βέλη» προς τον προπονητή, Πέτρο Δημητρίου και τους Γιώργο Γκάμαρη, Δήμο Κασκαντίρη.

Στην εκπομπή παρενέβη ο Γκάμαρης, ο οποίος είχε έντονο διάλογο με τον λογιστή της ΠΑΕ, Σωτήρη Παπαχριστόπουλο, ενώ φιλοξενήθηκε σε αυτή και ο Ποτής Τσιριμπής που απείλησε με μηνύσεις τον Ρέλλα… Ο τελευταίος, μάλιστα, έγινε έξαλλος με όσα φέρεται να είπε ο Γκάμαρης για την απόδοση του γκολκίπερ, Δημήτρη Τσάπαλου και τον κάλεσε να πάει στον Εισαγγελέα και να ανοίξουν τα τηλέφωνα όλων.

Ο Αντώνης Ρέλλας αναφερόμενος στις διοικητικές εξελίξεις από τον Ιανουάριο είπε:

«Το καλοκαίρι ξεκίνησε με προβλήματα. Πιστέψαμε στις διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρξουν χορηγίες. Δεν θέλαμε να περάσει κάτι προς τα έξω. Βλέποντας ότι δεν υλοποιούνται ορισμένα πράγματα, από αρχές Νοεμβρίου ενημερώσαμε τον κόσμο, παρουσιάσαμε τα οικονομικά στοιχεία και κάναμε επαφές μήπως βρεθεί λύση. Δεν είναι εύκολο μία ομάδα να τη χρηματοδοτεί ένας άνθρωπος. Ήρθε ο Μορσέντι, οι μάνατζερ, ο Νίκος Κυριαζόπουλος, αλλά είναι δυσβάσταχτο. Η οικογένεια Κυριαζόπουλου αποφάσισε ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτεί σε αυτό το ύψος σε ετήσια βάση και πολύ σωστά.

«Φτάσαμε σε αδιέξοδο. Ή θα βρίσκαμε κάποιον ή θα παίρναμε ιστορική απόφαση να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Δεν ψάξαμε την περίπτωση Γκάμαρη. Ψάχτηκε μόνος του για ευρύτερες επενδύσεις στην περιοχή, στη Ροδιά και στη Χαλανδρίτσα μέσω του Αιγύπτιου»

Φτάσαμε σε αδιέξοδο. Ή θα βρίσκαμε κάποιον ή θα παίρναμε ιστορική απόφαση να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Δεν είχα, όμως κανένα δικαίωμα να το κάνω. Δεν ψάξαμε την περίπτωση Γκάμαρη. Ψάχτηκε μόνος του για ευρύτερες επενδύσεις στην περιοχή, στη Ροδιά και στη Χαλανδρίτσα μέσω του Αιγύπτιου. Με κάλεσαν με τον γαμπρό μου, τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο, συζητήσαμε και έκανα τα πάντα για την ομαλή μετάβαση της ομάδας. Όφειλα απέναντι στην ιστορικότητα και το κύρος της ομάδας, η τελευταία επιλογή ήταν να πάμε στον Δήμαρχο και να του πούμε «τέλος».

Θα του έλεγα να βάλει μια διοίκηση και όπου μου υποδείξει να μεταβίβαζα τις μετοχές δωρεάν. Δεν μου υπέδειξε τίποτα και έτσι πήγαμε στη διοίκηση Γκάμαρη. Δεν έβγαινε η καθημερινότητα. Ήταν τόσες οι ανάγκες. Ούτε ενοίκια και φαγητό. Εγώ δεν είμαι στην τσέπη τους. Αν λένε ότι χάλασαν 70-80 χιλιάδες, ξέρετε τι έχουν αφήσει απλήρωτο; Οι παίκτες ήταν θετικοί σε μειώσεις.

Είναι θέμα συζήτησης τι μάζεψαν. Την Παρασκευή η Football League έχει θέμα μεταξύ άλλων την αποβολή του Παναιγιαλείου από το πρωτάθλημα, το γνωρίζετε; Γιατί είναι απλήρωτη η ασφάλεια τρεις μήνες και η προκήρυξη ρητά ορίζει ότι αυτοδικαίως αποβάλλεται η ομάδα.

«Αν λένε ότι χάλασαν 70-80 χιλιάδες, ξέρετε τι έχουν αφήσει απλήρωτο; Την Παρασκευή η Football League έχει θέμα μεταξύ άλλων την αποβολή του Παναιγιαλείου από το πρωτάθλημα, το γνωρίζετε; Γιατί είναι απλήρωτη η ασφάλεια τρεις μήνες και η προκήρυξη ρητά ορίζει ότι αυτοδικαίως αποβάλλεται η ομάδα»

Η υπόθεση Καραϊσκάκη, Απόλλωνα είναι διαφορετική. Αυτοί είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Η προκήρυξη ορίζει κεντρική ασφάλιση, ο αθλητικός νόμος ορίζει ρητά ασφάλιση στο ΙΚΑ. Το υλικό που στελέχωσαν την ομάδα ήταν απαράδεκτο. Το ξέρετε ότι αν δεν πληρώσει ο Παναιγιάλειος μπορεί να μην πάει στον Απόλλωνα Λάρισας; Ποιο το αποτέλεσμα; Κάποια πράγματα που έχουν άμεση συνάρτηση με την ομαλή λειτουργία της ομάδας δεν τα αφήνεις πίσω.

Είχα σοβαρές ενστάσεις για τα πιστοποιητικά και διάβασα ότι γίνεται έρευνα για μαϊμού πιστοποιητικά. Ας έπαιζαν 10 υγιείς ομάδες που μόχθησαν να κρατηθούν. Ο Παναιγιάλειος είναι θύμα του μηχανισμού που δεν θέλει να επιβραβεύει τους υγιείς. Ο Πανσερραϊκός ευνοήθηκε από την απόφαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, η οποία 31/07 έδωσε το δικαίωμα στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ να ανανεώσουν συμβόλαια. Έτσι, κράτησε 10 παίκτες, ενώ δεν είχε καταθέσει, ούτε φάκελο αδειοδότησης.

Στο μέτρο που μου επιτρεπόταν έλεγξα κάποια πράγματα για τον Γκάμαρη και τη διοίκηση αυτή. Δεν ήταν θετικά τα μηνύματα, αλλά είπα αν κάνουν το 50% η ομάδα θα μπορούσε να σωθεί. Μετά από ένα μήνα από τη διοίκηση Γκάμαρη ήρθαν και μου είπαν «δεν θέλουμε κανέναν». Δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν ούτε στην καθημερινότητα.

«Ο Πανσερραϊκός ευνοήθηκε από την απόφαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, η οποία 31/07 έδωσε το δικαίωμα στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ να ανανεώσουν συμβόλαια. Έτσι, κράτησε 10 παίκτες, ενώ δεν είχε καταθέσει, ούτε φάκελο αδειοδότησης».

Εγώ δεν είμαι Βαρδινογιάννης. Μέχρι το 2015 χρηματοδότης ήταν ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος. Αυτός κάλυψε το μετοχικό κεφάλαιο το 2013 για να παίξουμε στη Football League. Τότε η πόλη μου έδωσε το μήνυμα. 1.000 ευρώ έδωσε. Ρίσκαρα, όχι με τα δικά μου λεφτά.

Λόγω των επενδύσεων στη Ροδιά οι Γκάμαρης, Κασκαντίρης ενδιαφέρθηκαν. Συνάντησαν τον Μητροπολίτη. Ο Μητροπολίτης, επειδή την επένδυση της Ροδιάς την έχει εκχωρήσει στον Χριστοδουλόπουλο, τους παρέπεμψε σε εκείνον. Μέσα στη συζήτηση ετέθη το θέμα της ΠΑΕ. Στις 8 Ιανουαρίου μου είπαν ότι ενδιαφέρονται. Τους έδωσα μία εικόνα τι θέλει η ομάδα. Ο κύριος Γκάμαρης με ρώτησε πόσα θέλει… χθες ο Παναιγιάλειος και του είπα 50 χιλιάδες. Αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε ούτε αυτή η δυνατότητα.

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ στις 13 Ιανουαρίου ανέλαβε νέα διοίκηση. Το ίδιο βράδυ αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ. Από τότε είχε το δικαίωμα και την ευχέρεια η διοίκηση να αλλάξουν όλη την ομάδα. Είχαν έρθει ήδη παίκτες και δεν έπαιζαν γιατί δεν είχαμε ασφαλιστική ενημερότητα. Η ρύθμιση έγινε στις 31. Ο κύριος Δημητρίου είπε στο ματς με τον Άρη ότι είχε εννέα παίκτες και με τον Κισσαμικό τους έκανε οκτώ. Είναι αστείο…

«Στο μέτρο που μου επιτρεπόταν έλεγξα κάποια πράγματα για τον Γκάμαρη και τη διοίκηση αυτή. Δεν ήταν θετικά τα μηνύματα, αλλά είπα αν κάνουν το 50% η ομάδα θα μπορούσε να σωθεί. Μετά από ένα μήνα από τη διοίκηση Γκάμαρη ήρθαν και μου είπαν «δεν θέλουμε κανέναν». Δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν ούτε στην καθημερινότητα»

Η ομάδα είχε 22 ποδοσφαιριστές όταν ήρθαν. Ας ρωτήσουν γιατί έφυγαν. Να τελειώνει το παραμύθι. Πήραν ομάδα με 14 παίκτες πλην του Καρακίτσου. Πώς την πήραν με οκτώ; Δεν λέω ότι ήταν ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Είναι προσβλητικό για τον προπονητή να λέει ότι πήρε ομάδα με οκτώ παίκτες. Ας μας πουν από τους 12 που έφεραν, πόσοι έπαιξαν.

Αν μπορούσα να συνεχίσω μόνος μου, δεν θα άκουγα κανέναν. Δεν θα περνούσαν ούτε απ’ έξω. Είμαι ο βασικός υπεύθυνος της διοίκησης που ήρθε. Αποδείχτηκε ελάχιστη για την ιστορία και τη φανέλα του Παναιγιαλείου. Ενδιαφέρθηκε, όμως κανείς και τον αγνόησα; Όλοι όσοι ήταν στα λαϊκά δικαστήρια την Κυριακή, δεν έχουν ούτε μία μετοχή.

«Ο κύριος Δημητρίου είπε στο ματς με τον Άρη ότι είχε εννέα παίκτες και με τον Κισσαμικό τους έκανε οκτώ. Είναι αστείο…Είναι προσβλητικό για τον προπονητή να λέει ότι πήρε ομάδα με οκτώ παίκτες. Ας μας πουν από τους 12 που έφεραν, πόσοι έπαιξαν»

Σε όλα τα χρόνια η άποψή μου είναι ότι δύο προπονητές πέρασαν από τον Παναιγιάλειο, ο Δημήτρης Σπανός και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Στο γήπεδο έμαθα ότι ήρθε τον Ιανουάριο ο Κατσιγιάννης του Αήττητου Σπάτων και ζήτησε την ομάδα. Μίλησα μαζί του και μου είπε: «Πλάκα κάνεις; Εδώ δεν μπορούμε να συντηρήσουμε μία ομάδα…». Η παραπληροφόρηση είναι το κάτι άλλο».

Σε παρέμβασή του ο Γιώργος Γκάμαρης ανέφερε:

«Αν μπορούσα να συνεχίσω μόνος μου, δεν θα άκουγα κανέναν. Δεν θα περνούσαν ούτε απ’ έξω. Είμαι ο βασικός υπεύθυνος της διοίκησης που ήρθε. Αποδείχτηκε ελάχιστη για την ιστορία και τη φανέλα του Παναιγιαλείου»

«Η ομάδα δεν μας έχει δοθεί. Έχω ζητήσει να γίνει έλεγχος μέχρι να έρθει ο Αιγύπτιος. Η ομάδα δεν μας δόθηκε ποτέ. Είπα στον κύριο Ρέλλα ότι υπήρχαν 30 χιλιάδες και μου είπε ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Μπήκαμε να κάνουμε έλεγχο στις 12 του μηνός. Μπορεί να κρατήσει ένα και δύο μήνες. Μπήκαμε να «τρέξουμε» την ομάδα. Έφευγαν παίκτες και δεν ξέραμε πως έφευγαν. Δεν μπόρεσα να τους μιλήσω και να τους κρατήσω.

Ο σχεδιασμός μας προέβλεπε πέντε μεταγραφές. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Εγκλωβιστήκαμε. Ζήτησα από τον κύριο Ρέλλα να μου μεταβιβάσει μετοχές για να βρω χορηγούς και έσοδα. Μου είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά και ότι έπρεπε να μιλήσω με τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο».

Ρελλας: «Αρνηθήκαμε ποτέ να γίνει έλεγχος;

«Ζήτησα από τον κύριο Ρέλλα να μου μεταβιβάσει μετοχές για να βρω χορηγούς και έσοδα. Μου είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά και ότι έπρεπε να μιλήσω με τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο»

Γκάμαρης: «Ποτέ. Ο κύριος Κυριαζόπουλος αρνήθηκε να δώσει τη σφραγίδα στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο».

Ρέλλας: «Επί Μορσέντι ο οικονομολόγος και ο νομικός έκαναν δύο ημέρες έλεγχο. Και κατέθεσε 200 χιλιάδες με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, χωρίς να έχει μετοχές. Δεν εμφανίστηκε ούτε μία ημέρα άνθρωπος δικός σας για να ελέγξει την ομάδα».

Γκάμαρης: «Έχω με μέιλ τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ».

Ρέλλας: «Η συμφωνία ήταν με τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο. Έχω στο μέιλ μου το συμφωνητικό που υπογράψατε για τη μεταβίβαση. Αυτό έλεγε ότι 30/01 έπρεπε να καταθέσετε 35 χιλιάδες και μετά από ένα χρόνο άλλες 35. Το συμφωνητικό είναι άκυρο, γιατί δεν κατατέθηκε ποτέ η πρώτη δόση».

«Έχω στο μέιλ μου το συμφωνητικό που υπογράψατε για τη μεταβίβαση. Αυτό έλεγε ότι 30/01 έπρεπε να καταθέσετε 35 χιλιάδες και μετά από ένα χρόνο άλλες 35. Το συμφωνητικό είναι άκυρο, γιατί δεν κατατέθηκε ποτέ η πρώτη δόση»

Γκάμαρης: «Δεν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος».

Ρέλλας: «Είπατε ότι δεν ήταν ευθύνη της ΠΑΕ που δεν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος».

Γκάμαρης: «Έχω μέιλ πότε πήρα τα στοιχεία από τον λογιστή. Έκανε 18 ημέρες να μας τα δώσει. Γι’ αυτό παρήλθε η προθεσμία καταβολής δόσης. Δεν μας έδινε τη σφραγίδα ο κύριος Κυριαζόπουλος από εντολή του Μπέσκου».

Ρέλλας: «Είναι πρωτάκουστα αυτά που λέτε. Σας είπα όταν με πήρατε ότι ακόμα είμαι μεγαλομέτοχος, τα γραφεία και η έδρα είναι στο Αίγιο».

Γκάμαρης: «Πρέπει όπου είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος να έχει τη σφραγίδα μαζί του».

«Δεν ήρθε ούτε μία ώρα άνθρωπος δικός σας να ελέγξει. Αφεθήκατε στο μέιλ το δικό μας. Κανείς δεν ήρθε»

Ρέλλας: «Κάνετε μεγάλο λάθος. Σας είπα ότι οι σφραγίδες δεν θα φύγουν από το Αίγιο».

Γκάμαρης: «Όταν τέθηκε το θέμα της Ροδιάς εγώ έμεινα αιχμάλωτος μιας κατάστασης. Την πλήρη εικόνα της ομάδας την είχαμε 15 Φεβρουαρίου».

Ρέλλας: «Δεν ήρθε ούτε μία ώρα άνθρωπος δικός σας να ελέγξει. Αφεθήκατε στο μέιλ το δικό μας. Κανείς δεν ήρθε».

Γκάμαρης: «Έχουν έρθει λογιστές και οικονομολόγοι. Κάνετε λάθος. Ήρθαν άνθρωποι στα γραφεία».

Ρέλλας: «Διαπιστώσατε ψεύδη ως προς τις οφειλές;».

«Έχουμε πλάνο για τη Γ’ Εθνική και με τον Αιγύπτιο. Είναι στην Αθήνα από την Παρασκευή και περιμένει το πράσινο φως. Δεχόμαστε πόλεμο από όλο το Αίγιο. Κερδίσαμε τη Δόξα και μας έβριζε όλο το γήπεδο. Ο κύριος Ρέλλας ζητάει 70 χιλιάδες ευρώ. Εγώ τις ζήτησα δωρεάν»

Γκάμαρης: «Μικρές αποκλίσεις».

Ρέλλας: «Όταν ήρθατε πριν αναλάβετε όλοι οι μικροί μέτοχοι, μεταβίβασαν το 5,5% στο όνομα της συζύγου σας μετά από απαίτησή σας;».

Γκάμαρης: «Ναι, έγινε. Μπήκαμε μπροστά, βλέπαμε ότι καθυστερεί το θέμα της Ροδιάς και ζητήσαμε να μεταβιβαστούν οι μετοχές για να συνεχίσουμε να πληρώνουμε. Να νομιμοποιηθούμε για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Έχουμε πλάνο για τη Γ’ Εθνική και με τον Αιγύπτιο. Είναι στην Αθήνα από την Παρασκευή και περιμένει το πράσινο φως. Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Δεχόμαστε πόλεμο από όλο το Αίγιο. Κερδίσαμε τη Δόξα και μας έβριζε όλο το γήπεδο. Οι επενδυτές υπάρχουν και έχουν προχωρήσει τα ντιλ τα δικά τους. Ο κύριος Ρέλλας ζητάει 70 χιλιάδες ευρώ. Εγώ τις ζήτησα δωρεάν».

Ρέλλας: «Εσείς πήγατε στον δικηγόρο σας και δεχτήκατε να πληρώσετε 35.000 ευρώ τον Ιανουάριο και 35 σε ένα χρόνο. Αυτοδιαψεύδεστε, βάζετε αυτογκόλ. Καλοπροαίρετα σας είχα ενημερώσει και εσείς ζούσατε στον κόσμο σας. Δημόσια να πείτε αν έβαλα παραμικρή τρικλοποδιά. Όταν την Κυριακή του Πάσχα μας καλέσατε με τον κύριο Κυριαζόπουλο και θέλατε οικονομική βοήθεια, σας υποσχέθηκα να δώσω 1.500 ευρώ για το ταξίδι στην Κρήτη.

«Αυτοδιαψεύδεστε, βάζετε αυτογκόλ. Καλοπροαίρετα σας είχα ενημερώσει και εσείς ζούσατε στον κόσμο σας. Όταν την Κυριακή του Πάσχα μας καλέσατε με τον κύριο Κυριαζόπουλο και θέλατε οικονομική βοήθεια, σας υποσχέθηκα να δώσω 1.500 ευρώ για το ταξίδι στην Κρήτη Τα φαντάσματα δεν πληρώνουν να πείτε στον κύριο Κασκαντίρη»

Δεν το έδωσα ποτέ γιατί επί ημερών μας έχουν γίνει δύο αποχές. Εσείς για μία ανακοίνωση των παικτών μιλήσατε για φαντάσματα. Τα φαντάσματα δεν πληρώνουν να πείτε στον κύριο Κασκαντίρη».

Ο λογιστής Σωτήρης Παπαχριστόπουλος ανέφερε:

«Ο κύριος Ρέλλας μετά την πρώτη συζήτηση του έδωσε χειρόγραφη κατάσταση με όλες τις οφειλές και υποχρεώσεις. Έλαβε δέσμευση ότι αν προέκυπταν μεγαλύτερες οφειλές, θα τις αναλάμβανε εκείνος προσωπικά. Όταν υπήρξε ενδιαφέρον από τον κύριο Μορσέντι, ένας άνθρωπος έκανε σε δύο ώρες έλεγχο, μας έδωσε συγχαρητήρια και είπε ότι «απορώ πώς μία επαρχιακή ΠΑΕ βρίσκεται σε αυτή την άριστη κατάσταση.

«Ουδέποτε υπήρξε ελεγκτής εκ μέρους του κυρίου Γκάμαρη. Μήπως πήγαν κάπου αλλού… Μετά από ένα μικρό διάστημα 10 ημερών παρότι του είχαμε στείλει κατάσταση, ζήτησε και από εμένα όλες τις υποχρεώσεις»

Ουδέποτε υπήρξε ελεγκτής εκ μέρους του κυρίου Γκάμαρη. Μήπως πήγαν κάπου αλλού… Μετά από ένα μικρό διάστημα 10 ημερών παρότι του είχαμε στείλει κατάσταση, ζήτησε και από εμένα όλες τις υποχρεώσεις. Γι’ αυτό λέει ότι βρήκε μικρές αποκλίσεις. Δεν εμφανίστηκε κανείς στα γραφεία».

Γκάμαρης: «Ήμασταν πέντε άτομα στα γραφεία από την πρώτη ημέρα. Ζητούσαμε στοιχεία και δεν μας τα έδιναν. Ο κύριος Ρέλλας δεν μας αρνήθηκε τίποτα, αλλά ο λογιστής του σκοπίμως μας τα απέκρυπτε για 18 ημέρες. Τρέχαμε μόνοι μας να βρούμε εικόνα. Υπήρχε δόλος. Αν δεν είχαμε ελέγξει, δεν μπορούσαμε να μπούμε».

Παπαχριστόπουλος: «Οικονομικά στοιχεία δεν μπορούσαν να πάνε στα χέρια κανενός».

«Ο κύριος Ρέλλας δεν μας αρνήθηκε τίποτα, αλλά ο λογιστής του σκοπίμως μας τα απέκρυπτε για 18 ημέρες. Τρέχαμε μόνοι μας να βρούμε εικόνα. Υπήρχε δόλος. Αν δεν είχαμε ελέγξει, δεν μπορούσαμε να μπούμε»

Γκάμαρης: «Ο κύριος Κουμπάκης δεν είχε δικαίωμα να τα πάρει ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος;».

Παπαχριστόπουλος: «Μου προκαλεί γέλιο. Εμένα ο κύριος Κουμπάκης δεν ήρθε ποτέ να ζητήσει στοιχεία. Στις 30 Ιανουαρίου έτρεχα να βρω πώς θα ρυθμίσω ΙΚΑ και Εφορία».

Γκάμαρης: «Ζητούσα το ποσό της τραπεζικής επιταγής για το ΙΚΑ και δεν το είχα μέχρι την τελευταία ημέρα».

Παπαχριστόπουλος: «Αυτό το ποσό περιμέναμε αν θα πληρώσει στις 31 του μηνός, γιατί θα έπεφτε και του επόμενου μήνα. Είστε ο μόνος που πάσχετε για τον Παναιγιάλειο. Δέκα ημέρες πριν σας το έχουμε δώσει το ποσό».

«Έχω καταστραφεί οικονομικά, έχω παρατήσει τις δουλειές μου, την οικογένειά μου για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Αν τελειώσουν όλα ομαλά ο Παναιγιάλειος και τοπικό να πάει, θα ανεβαίνει μία μία τις κατηγορίες»

Γκάμαρης: «Μου είπατε ότι είχατε εντολή από τον κύριο Ρέλλα να μην δώσετε στοιχεία;».

Ρέλλας: «Πριν δεν είπατε ότι δεν έφερα κανένα εμπόδιο;».

Γκάμαρης: «Εσείς προσωπικά όχι. Άνθρωποι δικοί σας μου έφερναν συνεχώς εμπόδια».

Για τον Ποτή Τσιριμπή ο Γκάμαρης είπε: «Δεν μπήκε ποτέ στα αποδυτήρια. Στο ξενοδοχείο μπορεί οποιοσδήποτε να έρθει. Επίσημα δεν μίλησε κανείς στους παίκτες».

«Τις τελευταίες ημέρες λυσσαλέα έχετε στοχοποιήσει για τον ποδοσφαιριστή τον Τσάπαλο ότι είχε μειωμένη απόδοση με τον ΟΦΗ. Αυτό λέγεται ποδοσφαιρική αλητεία και αν έχετε στοιχεία να πάτε στον Εισαγγελέα, να δώσετε εντολή να ανοίξουν τα τηλέφωνα όλων των παικτών, τα δικά σας, του κυρίου Κασκαντίρη, του Δημητρίου και των γύρω γύρω»

Ρέλλας: «Όταν το Πάσχα ήρθαμε με τον κύριο Κυριαζόπουλο, μας είπατε ότι δεν υπάρχει Αιγύπτιος;».

Γκάμαρης: «Σας είπα ότι έτσι όπως βλέπω την κατάσταση με τη Ροδιά θα καθυστερήσει πολύ αυτή η ιστορία. Σας είπα ότι δεν πληρώνει ο Αιγύπτιος».

Ρέλλας: «Έχω πει δημόσια ότι ο μόνος που έχει βάλει λεφτά είναι ο Γκάμαρης».

Γκάμαρης: «Έχω καταστραφεί οικονομικά, έχω παρατήσει τις δουλειές μου, την οικογένειά μου για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Αν τελειώσουν όλα ομαλά ο Παναιγιάλειος και τοπικό να πάει, θα ανεβαίνει μία μία τις κατηγορίες. Θα βάλει λεφτά που θα πιάσουν τόπο».

«Όταν οι παίκτες γελάνε στα καφενεία μετά από ματς που τρώνε επτά, πέντε και τέσσερα, θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα τις ανοίξουμε αυτές τις συζητήσεις όταν έρθει η ώρα»

Ρέλλας: «Τις τελευταίες ημέρες λυσσαλέα έχετε στοχοποιήσει για τον ποδοσφαιριστή τον Τσάπαλο ότι είχε μειωμένη απόδοση με τον ΟΦΗ. Αυτό λέγεται ποδοσφαιρική αλητεία και αν έχετε στοιχεία να πάτε στον Εισαγγελέα, να δώσετε εντολή να ανοίξουν τα τηλέφωνα όλων των παικτών, τα δικά σας, του κυρίου Κασκαντίρη, του Δημητρίου και των γύρω γύρω. Αν δεν το κάνετε θα είστε ένας κοινός ψεύτης και συκοφάντης. Γνωρίζω το ήθος του και θα δείτε το καλοκαίρι πόση πίκρα θα πάρετε γιατί θα δείτε πόσες ομάδες θα ενδιαφερθούν. Είστε ανέντιμος και ψεύτης αν δεν το κάνετε».

Γκάμαρης: «Οι συζητήσεις δεν χρειάζεται να γίνουν από το τηλέφωνο. Δεν έχω αποδείξεις. Το έχω πει και στους παίκτες. Όταν οι παίκτες γελάνε στα καφενεία μετά από ματς που τρώνε επτά, πέντε και τέσσερα, θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα τις ανοίξουμε αυτές τις συζητήσεις όταν έρθει η ώρα».

«Ο Αιγύπτιος έχει την οικονομική δυνατότητα, εγώ χρωστάω για τον Παναιγιάλειο. Εγώ δεν έβαλα κανέναν Τσιριμπή να μιλήσει στους παίκτες. Μάλλον οι παίκτες πήγαιναν στον κύριο Τσιριμπή, δεν γνωρίζω»

Ρέλλας: «Αυτό είναι ποδοσφαιρική αλητεία. Έτσι προσπαθείτε να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Να πάτε στον Εισαγγελέα για όλους».

Γκάμαρης: «Όταν επικυρωθεί η βαθμολογία θα μιλήσω. Δεν στοχοποιώ. Το είπα στον μάνατζέρ του για τη μειωμένη του απόδοση. Είναι ένα πρωτάθλημα παρωδία».

Ρέλλας: «Το ίδιο λένε οι ποδοσφαιριστές για εσάς».

«Πέντε ημέρες στο ξενοδοχείο, πώς το επιτρέπετε να έρχεται σε επαφή με τους παίκτες; Πώς έρχεται σε συναλλαγή με τους παίκτες στο ξενοδοχείο και προσπαθείτε να τους ενοχοποιήσετε;»

Γκάμαρης: «Κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τη δική τους αδυναμία. Πρέπει να γίνει ΓΣ και η πόλη να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Έχω έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Θα συζητήσω με τον Αιγύπτιο και τον κύριο Χριστοδουλόπουλο και θα παρθούν αποφάσεις. Κάποιοι υγιείς και ανιδιοτελείς φίλαθλοι έχουν καταλάβει την προσπάθεια. Ο Αιγύπτιος έχει την οικονομική δυνατότητα, εγώ χρωστάω για τον Παναιγιάλειο. Εγώ δεν έβαλα κανέναν Τσιριμπή να μιλήσει στους παίκτες. Μάλλον οι παίκτες πήγαιναν στον κύριο Τσιριμπή, δεν γνωρίζω».

Ρέλλας: «Σταματήστε αυτό τον κατήφορο. Πέντε ημέρες στο ξενοδοχείο, πώς το επιτρέπετε να έρχεται σε επαφή με τους παίκτες; Πώς έρχεται σε συναλλαγή με τους παίκτες στο ξενοδοχείο και προσπαθείτε να τους ενοχοποιήσετε; Έξι χρόνια επί θητείας μου δεν υπήρξε άτομο στο ξενοδοχείο που θα πάει και δεν θα γνωρίζω. Το μεσημέρι στο μαγαζί σας ήταν ο συγκεκριμένος με δύο ποδοσφαιριστές. Δεν παίρνετε χαμπάρι τίποτα;».

Για τις δηλώσεις Τσιριμπή ότι βοηθούσε τον Παναιγιάλειο για να μείνει στην κατηγορία, ο Ρέλλας δήλωσε:

«Ο κύριος Τσιριμπής αν έχει περάσει η ώρα, έχει πιει τα ποτά του και είναι λίγο σε ευθυμία θα μας πει ότι χρηματοδοτούσε τον Παναθηναϊκό. Το 2015 την ομάδα την έσωσε ο Ρέλλας με τη μαγκιά του και την τσέπη του»

«Το πιο ωραίο ανέκδοτο της χρονιάς. Ένας ποδοσφαιρικά αναξιόπιστος άνθρωπος που διέλυσε την Παναχαϊκή, είναι δυνατόν να μπορεί να βοηθήσει τον Παναιγιάλειο; Πώς τον βοήθησε δεν ξέρω. Μήπως μου έδινε λεφτά και δεν έπαιρνα χαμπάρι; Είναι ανάξιο λόγου.

Για το περιβόητο παιχνίδι που άφησε αιχμές, με τον Αχαρναϊκό το 2015, έχουμε αθωωθεί αθλητικά και ποινικά. Μείναμε δύο χρόνια έξω από το κουπόνι. Ουδέποτε θελήσαμε, παρότι είχαμε το δικαίωμα, να ζητήσουμε την άρση, να συμμετέχουμε σε κανένα κουπόνι του στοιχήματος.

Γελάω με αυτά που λέει. Είναι για γέλια. Με όλη την αγάπη, όταν δίνουμε βήμα στον κύριο Τσιριμπή, αυτά αξίζει η πόλη. Τέτοιου είδους ανοησίες και βλακείες αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας. Ο Παναιγιάλειος είναι σε 4,5 ματς όπως όλες οι ομάδες της κατηγορίας και της Super League. Μας ενοχοποίησαν ότι ρίξαμε τη Ζάκυνθο. Ο κύριος Τσιριμπής αν έχει περάσει η ώρα, έχει πιει τα ποτά του και είναι λίγο σε ευθυμία θα μας πει ότι χρηματοδοτούσε τον Παναθηναϊκό. Το 2015 την ομάδα την έσωσε ο Ρέλλας με τη μαγκιά του και την τσέπη του».

Αν θα ασχοληθεί στη Γ’ Εθνική:

«Έχουμε πιει καφέ, έχουμε φάει μαζί, έχουμε πιει ποτό μαζί. Εγώ πίνω βότκα και ο κύριος Ρέλλας λευκό κρασί. Προκαλώ να πάμε να δώσουμε τα κινητά μας. Άκουσα ότι είχα συναλλαγή με ποδοσφαιριστή στο ξενοδοχείο; Έκατσα και με τον γιο του, που είναι πολύ αξιόλογο παιδί. Δηλαδή, κάναμε καμιά δουλειά;»

«Το μήνυμα η πόλη μου το έστειλε το 2013. Θέλω να διαψευστώ, στη ΓΣ αν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία και η ομάδα βρίσκεται στη Γ’ Εθνική, εγώ δεν θέλω να πάει σε κανέναν Γκάμαρη, σε κανέναν μη Αιγιώτη. Εγώ δεν θα ασχοληθώ ξανά διοικητικά. Να δείξουν οι επικριτές και να με διαψεύσουν, ώστε να έχουμε μια ισχυρή διοίκηση μέσα από το Αίγιο. Οικονομικά και στο μερίδιο που μου αναλογεί, χωρίς κανένα όρο, θα είμαι δίπλα τους. Εύχομαι να διαψευστώ».

Σε παρέμβασή του ο Τσιριμπής είπε:

«Αυτά που είπε είναι μηνύσιμα. Φιλοξενήθηκε από μένα στους επισήμους, στην καλύτερη θέση, στο ματς με την Παναχαϊκή όταν ήμουν πρόεδρος. Έχουμε πιει καφέ, έχουμε φάει μαζί, έχουμε πιει ποτό μαζί. Εγώ πίνω βότκα και ο κύριος Ρέλλας λευκό κρασί. Δεν ξέρω τι λέει για τον Αχαρναϊκό. Προκαλώ να πάμε να δώσουμε τα κινητά μας. Άκουσα ότι είχα συναλλαγή με ποδοσφαιριστή στο ξενοδοχείο;

«Εδώ τον έβγαλαν οι ΑΜΑΝ και έδειχναν τα γκολ. Ρωτήστε αυτούς που ήταν στα αποδυτήρια, αυτούς που κρατούσαν τα κινητά στα χέρια τους»

Δεν γνωρίζει ότι τρεις ημέρες έμενα στα Χανιά; Έκατσα και με τον γιο του, που είναι πολύ αξιόλογο παιδί. Δηλαδή, κάναμε καμιά δουλειά; Υπάρχει υπονοούμενο για τηλέφωνα. Άφησε αιχμές. Εγώ δεν αναφέρθηκα ποτέ στο όνομά του. Ποτέ δεν είπα ότι έδωσα χρηματική βοήθεια. Μπορεί σε ένα αδιάφορο δικό μου παιχνίδι να το «χτυπήσω» γιατί το έχει ανάγκη ο Παναιγιάλειος.

Μετά τις 11 δεν είμαι μεθυσμένος όπως είπε ο κύριος Ρέλλας, γιατί αυτά θα πρέπει να τα υποστηρίξει στον Εισαγγελέα. Ήμουν στην Κρήτη, έκανα διακοπές στο ίδιο μέρος, έδωσα 3.000 ευρώ και θα κατηγορηθούμε και από πάνω».

Για τις δηλώσεις του για τον Τσάπαλο:

«Είπα, μη ρωτάτε εμένα. Εδώ τον έβγαλαν οι ΑΜΑΝ και έδειχναν τα γκολ. Ρωτήστε αυτούς που ήταν στα αποδυτήρια, αυτούς που κρατούσαν τα κινητά στα χέρια τους. Θα καταθέσω μήνυση γι’ αυτά που είπε. Να καταθέσει στον Εισαγγελέα όσα υποστηρίζει. Θα είμαι καλεσμένος στη «Δίκη» και θα μιλήσω».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάιος 2018 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep