Πρόσκληση στο Ντόρτμουντ (pics)

Το επόμενο βήμα της συνεργασίας ΟΦΗ - Ντόρτμουντ αφορά σε επίσκεψη των προπονητών της ομάδας του Ηρακλείου στη Γερμανία.

Ως απαρχή μίας καλής συνεργασίας για το μέλλον χαρακτήρισε ο Νίκος Παπαδόπουλος την παρουσία στελεχών της Ντόρτμουντ στην Κρήτη. Μάλιστα, οι Γερμανοί συζήτησαν το ενδεχόμενο να μεταβούν στο Ντόρτμουντ ο τεχνικός του ΟΦΗ και οι υπόλοιποι προπονητές για να δουν από κοντά τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Μια φανέλα της Ντόρτμουντ με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας, έδωσαν τα στελέχη της BVB στον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, αμέσως μετά το σεμινάριο προπονητών που έγινε την Δευτέρα (7/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Γερμανοί επισκέπτες συζήτησαν το ενδεχόμενο ο Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και άλλοι προπονητές του ΟΦΗ, να βρεθούν με την πρώτη ευκαιρία στο Ντόρτμουντ και να δουν από κοντά τη δουλειά που γίνεται, στη γερμανική ομάδα. Μια πρόταση που ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ και θα αποτελέσει το επόμενο βήμα συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τους Γερμανούς επισκέπτες και χαρακτήρισε χρήσιμο το σεμινάριο, αλλά και ωφέλιμη την επαφή μεταξύ των δυο πλευρών, η οποία μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας καλής συνεργασίας για το μέλλον.

Ο Edwin Boekamp, αθλητικός διευθυντής του τμήματος ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της BVB, ανέφερε στον προπονητή του ΟΦΗ ότι είναι προσωπικός φίλος του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, Μίκαελ Σκίμπε, καθώς υπήρξε συνεργάτης του στην Γαλατασαράι, πριν αναλάβει το Εθνικό μας συγκρότημα. Ενώ συνολικά οι οι κ.κ. Edwin Boekamp και Matthias Röben, συζήτησαν με τον Νίκο Παπαδόπουλο, τη σημερινή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τα σχέδια του ΟΦΗ με την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ.

Επισκέψεις σε Γεντί Κουλέ, γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παγκρήτιο και ΒΑΚ

Να σημειωθεί ότι τα στελέχη της Μπορούσια Ντόρτμουντ από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (7/5), επισκέφθηκαν το Γεντί Κουλέ, αλλά και τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Εκεί συνομίλησαν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΦΗ, Παναγιώτη Σπυριδάκη και τον υπεύθυνο της περιουσίας του ΟΦΗ, Αντώνη Κοτσιφάκη.

Οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη τον ενημέρωσαν και για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και στα υπόλοιπα αθλήματα εκτός από το ποδόσφαιρο, στο πόλο, το βόλεϊ, το μπάσκετ, τον κλασσικό αθλητισμό, το σκάκι και την κολύμβηση. Ακολούθησε επίσκεψη στο Παγκρήτιο στάδιο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Εκεί είδαν από κοντά τα 4 γήπεδα, το κλειστό γυμναστήριο, αλλά και το κτιριακό συγκρότημα, με τους αποδυτηριακούς χώρους και το γυμναστήριο της ομάδας.

Ακολούθησε το σεμινάριο για τους προπονητές του ΟΦΗ, με έμφαση στον τρόπο δουλειάς τον Γερμανών σε ό,τι αφορά στις υποδομές. Το απόγευμα παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ, αλλά και των τμημάτων υποδομής.

Δώρα απο την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μέσω του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων, Δημήτρη Αποστολάκη, έδωσε αναμνηστικά δώρα, στους εκπροσώπους της Ντόρτμουντ, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Κώστας Καζανάκης, τους δώρισε βιβλία με την πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης, γραμμένα στη γερμανική γλώσσα.

Δείπνο στο «Καρνάγιο»

Ακολούθησε γεύμα με θαλασσινά στην ταβέρνα «Καρνάγιο» στην Αλικαρνασό, στο οποίο παραβρέθηκε και ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος».

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάιος 2018 21:47

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep