Το διπλό κίνητρο του ΟΦΗ

Χωρίς Λεάλ, Κοιλιάρα, Νάστο η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας - το διπλό κίνητρο των Κρητικών

[googlead][/googlead]

Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο, όμως έχει διπλό κίνητρο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο 5/5 στο «Γεντί Κουλέ» (17:00, ΕΡΤ3).

Αφενός θέλει να κατακτήσει και την πρωτιά στη Football League (βρίσκεται στο +1 από τον Αρη) αφετέρου ο προσεχής του αντίπαλος είναι η μοναδική ομάδα την οποία δεν έχει κερδίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Με όλες τις άλλες έχει πετύχει τουλάχιστον μία νίκη (ακόμη και με την Παναχαϊκή που είχε αποδράσει από το Ηράκλειο διπλό). Οπότε επιδιώκει να καταφέρει το ίδιο και με τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0 στο Αλκαζάρ στον πρώτο γύρο).

Σε αυτή την προσπάθεια ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τον Νάστο που εκτίει ποινή καρτών, τους τραυματίες Κοιλιάρα, Μονιάκη, Οικονόμου, Δερμιτζάκη, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Λεάλ που δεν θεωρείται 100% έτοιμος. Στην 20αδα δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Παναγιώτου, Πλευράκης και Τοπούζης.

Ετσι την αποστολή απαρτίζουν οι Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό και Νοικοκυράκης.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ προσμένουν αυξημένη προσέλευση «Γεντί Κουλέ», αφού είναι το πρώτο εντός έδρας ματς μετά την εξασφάλιση της ανόδου στη Super League.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep