Προλαβαίνει ο Γιαζιτζόγλου

Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου θα είναι στη διάθεση του προπονητή του ΑΙγινιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/5) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου θα είναι στη διάθεση του προπονητή του ΑΙγινιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/5) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Στη διάθεση του προπονητή του Αιγινιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/5) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό θα βρίσκεται ο Παναγιάτης Γιαζιτζόγλου.

[googlead][/googlead]

Χωρίς παραπάνω προβλήματα από τις μακροχρόνιες απουσίες (Αντωνιάδης – Παπαδόπουλος) κάνουν τα σχέδιά τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/5) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στον Αιγινιακό. Η συμμετοχή του Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου που είχε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο ήταν υπό εξέταση, αλλά το ιατρικό επιτελείο έδωσε την τελική έγκριση και, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει από την Πέμπτη (3/5) σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Για τον Αιγινιακό η αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό έχει κομβική σημασία, αφού θεωρούν στην ομάδα της Πιερίας πως είναι ένα από τα παιχνίδια που θα δώσει έξτρα βαθμούς που θα μετρήσουν πολύ περισσότερο στην τελική συγκομιδή για την σωτηρία.

Οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (2/5) μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει και ακολούθησαν αρκετά δυνατό πρόγραμμα.

Last modified onΤετάρτη, 02 Μάιος 2018 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep