«Προτεραιότητα ο Παπαδόπουλος»

Ο Κώστας Καζανάκης υποδέχτηκε την αποστολή του ΟΦΗ και έθεσε ως προτεραιότητα για την επόμενη μέρα την παραμονή τού προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου

[googlead][/googlead]

Εν αρχή ην... ο Νίκος Παπαδόπουλος. Την παραμονή τού προπονητή που επανέφερε τον ΟΦΗ στη Super League έθεσε ως προτεραιότητα ο Κώστας Καζανάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ έσπευσε να υποδεχτεί την αποστολή στο «Νίκος Καζαντζάκης» τη Δευτέρα 30/4 το πρωί και ανέφερε στις δηλώσεις του:

«Τον προπονητή τον εκτιμούμε και τον αγαπούμε. Είναι προτεραιότητα για μας. Βοήθησε πολύ την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές. Από αυτόν θα ξεκινήσουμε. Τώρα αρχίζει μια δυσκολότερη χρονιά για τον ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Α' Εθνική θέλει προσοχή και πολύ δουλειά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, που πριν από τρία χρόνια ανέλαβαν την ομάδα. Αναφέρομαι στους μετόχους. Όπως επίσης και στα παιδιά που κράτησαν όρθια την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές».

Μπολάκης: «Οι κόποι ανταμείφθηκαν»
Από την πλευρά των παικτών μίλησε κατά την άφιξη της αποστολής ο Μανώλης Μπολάκης που εξελίχθηκε σε «εργαλείο» της ομάδας: «Είμαστε χαρούμενοι. Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν. Δώσαμε χαρά στην ομάδα, στον κόσμο και στους εαυτούς μας. Τέλος καλό, όλα καλά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep