«Χωρίς Μπούρμπο... διάλυση»

Ο Γιώργος Βαζάκας παραδέχτηκε ότι αν δεν ενεργοποιούνταν ο Βασίλης Μπούρμπος, τότε η Αναγέννηση Καρδίτσας θα είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Την απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα είχαν πάρει οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας όπως δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός με τοποθέτησή του στην κυριακάτικη (29/04) εκπομπή «Στη Σέντρα» και στη Θεσσαλία TV υπογράμμισε ότι η διάλυση αποφεύχθηκε χάρη στην ενεργοποίηση του μεγαλομετόχου, Βασίλη Μπούρμπου.

Συγκεκριμένα, ο Βαζάκας είπε:

«Εγώ έχω μάθει να λέω αλήθειες στη ζωή μου. Δεν έχω την ανάγκη να γλείψω κανέναν, ούτε φοβάμαι κανέναν. Πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοί της ότι πρέπει να είναι ενωμένοι για την ομάδα. Υπήρχε μια πολύ ωραία εξέδρα. Ήταν όλοι εκεί. Οι «ULTRAS», η «ΛΕΦΑΚ» και απλοί φίλαθλοι και φώναζαν υπερ της ομάδας. Ετσι πρέπει να γίνεται. Αυτή την Αναγέννηση εγώ ξέρω και έτσι θα πάει μπροστά.

Αυτό που έχω να πώ είναι πως αν δεν ενεργοποιούνταν ο Βασίλης Μπούρμπος τις τελευταίες ημέρες σήμερα η Αναγέννηση θα σκορπούσε και θα είχε φύγει απο το πρωτάθλημα! Είχαν πάρει ήδη την αποφαση οι παίκτες να αποχωρήσουν αν δεν δινόταν λύση. Η πλευρά του Μίλερ τον τελευταίο καιρό δεν έδωσε ούτε μία λύση στην ομάδα και τα πράγματα ήταν πολύ επικίνδυνα...

Δεν είμαι άδικος, καθώς ευχαρίστησα και όταν είχαν πληρώσει τους παίκτες πριν λίγο καιρό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αν δεν υπήρχε η παρέμβαση του Μπούρμπου δεν θα υπήρχε ομάδα...».

Ο προπονητής της Αναγέννησης ακόμη εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα καταφέρει να φθάσει στο στόχο της παραμονής, αρκεί να μην υπάρξουν εξωαγωνιστικά προβλήματα και χαρακτήρισε το επόμενο μάτς με τα Τρίκαλα το μάτς της χρονιάς ζητώντας τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών».

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep