Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελικό ραντεβού με Παπαϊωάννου

Το τελικό ραντεβού με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου θα δώσει στον Φωκικό την δυναμική να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με σαφώς καλύτερες προοπτικές. Το τελικό ραντεβού με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου θα δώσει στον Φωκικό την δυναμική να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με σαφώς καλύτερες προοπτικές.

Στον Φωκικό αισιοδοξούν πως ο Πανουργιάς Παπαϊωνάννου θα είναι στη νέα διοίκηση της ομάδας της Αμφισσας και αυτό θα οριστικοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα αυτή.

Οι τηλεφωνικές επαφές των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον πρόεδρο του Φωκικού Σίμο Παπαδημητρίου και τον επιχειρηματία Πανουργιά Παπαϊωάννου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και όλα φανερώνουν πως τελικά θα ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να συναντηθούν οι δύο πλευρές ώστε να καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες και από εκεί και πέρα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα τη νέα περίοδο. Οι άνθρωποι της ομάδας του Φωκικού θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση της εμπλοκής του Πανουργιά Παπαϊωάννου και αυτό προκύπτει από τις επαφές που έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες και το βάθος των θεμάτων που έχουν συζητήσει. Αυτές δεν αφορούν το αν θα υπάρξει συνεργασία, αλλά τον τρόπο που θα οργανωθεί η ομάδα τη νέα σεζόν.

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούνιος 2012 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep