Παραιτήθηκε ο Μπλέτσας

Ο Βαλάντης Μπλέτσας ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη θέση του αντιπροέδρου της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο Βαλάντης Μπλέτσας ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη θέση του αντιπροέδρου της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Επιστολή παραίτησης του αντιπροέδρου της Αναγέννησης Καρδίτσας, Χρυσοβαλάντη Μπλέτσα και επίκληση για την εύρεση λύσης.

[googlead][/googlead]

Ο Χρυσοβαλάντης Μπλέτσας με δημόσια επιστολή του έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τη διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας και παράλληλα ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνεργάστηκε και τον κόσμο για την στήριξη, την επιστροφή του στο γήπεδο και την συμβολή του σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησής του:

«Δια της παρούσης επιστολής επιθυμώ να ενημερώσω ότι με λύπη μου παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας ΠΑΕ, καθώς δεν είναι δυνατόν, αλλά ούτε και συμβατό με την προσωπικότητά μου, να συνεχίσω να κατέχω τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα λόγω της παρατεταμένης αδυναμίας εξεύρεσης λύσης στο διοικητικό κομμάτι.

Νιώθω τιμή που αποτέλεσα μέλος του ιστορικού Συλλόγου της Αναγέννησης και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχα με την ΠΑΕ, ως επίσης και δια την εμπιστοσύνη που δόθηκε σ' εμένα προσωπικά, αλλά και στον τρόπο χειρισμού των υποθέσεων που μου ανατέθηκαν.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ, το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, όλους τους βασικούς μου συνεργάτες και φίλους κ. Κώστα Ραχαβέλια, κ. Στέλιο Τσανάκα, κ. Μιλτιάδη Γεωργούση, το ιατρικό επιτελείο και όλο το προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος για τη συνεργασία.

Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω τους φορείς της Καρδίτσας που έδειξαν από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους και τη συμπαράστασή τους στην ομάδα, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας και την ΕΠΣ Καρδίτσας αλλά και τους υποστηρικτές, τοπικούς επιχειρηματίες και χορηγούς που εξέφρασαν με απτές αποδείξεις την αγάπη τους για την ομάδα.

Ξεχωριστό ευχαριστώ αξίζει ο κόσμος της ομάδας, κάθε αγνός φίλαθλος και οι οργανωμένοι που φέτος επέστρεψαν στα εντός έδρας παιχνίδια μετά την αποχή τους, στηρίζοντας εντός και εκτός έδρας χωρίς προαπαιτούμενα, με οικονομική και ηθική συμπαράσταση που κυμαίνεται από την αγορά εισιτηρίου σε όλα τα παιχνίδια, έως και τη στήριξή τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Κάθε μερίδα φιλάθλων μας ακολούθησε παντού, μας έδωσε δύναμη και μας διαφήμισε με την υποδειγματική συμπεριφορά της σε όλο το Πανελλήνιο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα τοπικά και κατ’ επέκταση όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, για το ενδιαφέρον τους προς την ομάδα και παρότι υπήρξαν στιγμές έντονης κριτικής, αναγνωρίζω ότι αυτή έγινε γόνιμα για το καλό της ομάδας.

Εύχομαι ολόψυχα στο αγωνιστικό τμήμα που φέτος τα έχει δώσει όλα, τιμώντας και με το παραπάνω τη φανέλα της Αναγέννησης, να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία, διότι το αξίζει για την προσπάθειά του και την ιστορία της ομάδας.

ΥΓ1: Έτσι ονειρευόμουν την Αναγέννηση
ΥΓ2: Ευτυχώς ο γιος μου δε θα γίνει ποτέ ποδοσφαιριστής (ο νοών νοείτω)
ΥΓ3: Σωκράτη, η θετική μου σκέψη και οι ευχές μου για να λήξει αισίως το οικογενειακό πρόβλημα. Κράτα τη σημαία ψηλά!

Μετά τιμής,
Χρυσοβαλάντης Μπλέτσας».

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep