Θέλει να το ξανακάνει... κάστρο

Η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας που επιδιώκει στο ματς με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη της

[googlead][/googlead]

Νέο σερί σωτηρίας θέλει να «χτίσει» στην έδρα της η Αναγέννηση Καρδίτσας αφήνοντας πάλι στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα και τη διοικητική αβεβαιότητα.

Μετά τις τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες από Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Πόντου η ομάδα τού Γιώργου Βαζάκα κατάφερε να κερδίσει Καραϊσκάκη Αρτας και Πανσερραϊκό στο «σπίτι» της και καλείται να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (Τετάρτη 25/4, 15:00).

Σε αυτή την προσπάθεια θα συνδράμει και ο Ουσμάν Σουντουρά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία καρτών και οι Δημήτρης Θεοδωράκης, Δήμος Χαντζάρας. Σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή έμεινε εκτός ο Μούτσιος.

Ετσι, την 20αδα της Αναγέννησης απαρτίζουν οι Γκέκας, Κατσίκας, Καρρίκι, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Λεφίδης, Βατουσιάδης, Καραγιάννης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Παπαευθυμίου, Σουντουρά, Κρανής, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας.

Η Αναγέννηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +2 από τη ζώνη σωτηρίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep