Πήγαν να συλλάβουν τον Φασομυτάκη

Εντονα παράπονα του ΟΦΗ για τη στάση της αστυνομίας που επιχείρησε να συλλάβει τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Φασομυτάκη

[googlead][/googlead]

Επεισοδιακό ήταν το... τρίτο ημίχρονο στα Περιβόλια. Εκτός από την κόντρα μεταξύ στελεχών του ΟΦΗ και του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού προέκυψε θέμα και με την αστυνομία.

Συγκεριμένα οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα για τη στάση των Αρχών, επειδή επιχείρησαν να συλλάβουν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Φασομυτάκη στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gentikoule.gr αρχικά κατηγόρησαν τον Φασομυτάκη ότι χειροδίκησε κατά αστυνομικού (μόλις έγινε η σύλληψη τού δεύτερου οπαδού των φιλοξενούμενων που εισέβαλε προσπαθώντας να κλέψει πανό), αλλά όταν ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ το αρνήθηκε επικαλούμενος το video, τότε έγινε λόγος για μήνυση από φροντιστή του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού. Από τον ΟΦΗ έλεγαν για το επεισόδιο με το φροντιστή ότι ο Φασομυτάκης απλώς τον απώθησε, επειδή κλώτσησε τον συλληφθέντα οπαδό του ΟΦΗ.

Τελικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δεν συνελήφθη, αλλά όπως αναφέρει το gentikoule.gr δέχτηκε φραστική επίθεση από τους αστυνομικούς και έγινε προσπάθεια να τον χτυπήσουν.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα ανέβηκαν κάποια στιγμή και οι τόνοι μεταξύ αστυνομικών και παικτών του ΟΦΗ (Βασίλης Κουτσιανικούλης, Γιάννης Ποτουρίδης) που θέλησαν να υπερασπιστούν τον Φασομυτάκη.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep