Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με την ίδια συνταγή

Ο Μανώλης Καλέργης σε μια προσπάθεια του με τα χρώματα του Φωκικού που τον ανέδειξε και τώρα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Ο Μανώλης Καλέργης σε μια προσπάθεια του με τα χρώματα του Φωκικού που τον ανέδειξε και τώρα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Ο Φωκικός θα προωθήσει τρία παιδιά από την ομάδα Νέων ώστε να συνεχιστεί αυτή η δημιουργία ταλέντων που έχει φέρει μέχρι τώρα τον Καραγκούνη και τον Καλέργη στον Ατρόμητο.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Φωκικού γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια σε επενδύσεις και η πιο σίγουρη επένδυση είναι τα νέα παιδιά που μπορούν να βγουν από τις ακαδημίες τους. Η πρώτη επιτυχία ήρθε με τον Θανάση Καραγκούνη που μετακόμισε στο Περιστέρι και τώρα τον ακολούθησε ο Μανώλης Καλέργης. Ακόμη ένας πιτσιρικάς είναι έτοιμος για να αναχωρήσει για την Super League ο Κώστας Μπουλούλης.

Ο πρόερδος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μανώλη Καλέργη από τον Ατρόμητο δήλωσε: «Φέτος θα κάνουμε επαγγελματικό συμβόλαιο σε τρία παιδιά της ομάδας Νέων, τους Ζαχαρόπουλο, Λαγγουράνη και Κοντογιώργο, ενώ ο Γεωργουσόπουλος έχει ήδη από την προηγούμενη σεζόν προωθηθεί στην αντρική ομάδα με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα ταλέντα από την περιοχή μας να δείξουν την αξία τους»

Από την πλευρά του ο Μανώλης Καλέργης μίλησε για τον Φωκικό και την σύγκριση με τον Θανάση Καραγκούνη, η οποία τον βρίσκει αντίθετο. «Περίμενα από μέρα σε μέρα την μεταγραφή μου στον Ατρόμητο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα για αυτή την εξέλιξη. Χαίρομαι που πάω σε ένα Σωματείο νοικοκυρεμένο, σε μια πολύ καλή ομάδα που βασίζεται σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Σήμερα φεύγω από Άμφισσα για να εγκατασταθώ μόνιμα στην Αθήνα. Φεύγω από τον Φωκικό με τις καλύτερες εντυπώσεις και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Τους ευχαριστώ όλους για αυτά τα χρόνια.

Με ενοχλεί αυτή η ταμπέλα. Τι πάει να πει νέος Καραγκούνης; Εγώ είμαι ο Καλλέργης. Μπορεί να έχουμε ομοιότητες, αλλά ο καθένας έχει μια διαφορετική προσωπικότητα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep