Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επαφή με Βέρτζο

Ο Αγγελος Βέρτζος είχε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΛ και αναμένεται να μιλήσουν πάλι για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρισας. Ο Αγγελος Βέρτζος είχε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΛ και αναμένεται να μιλήσουν πάλι για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρισας.

Η ΑΕΛ έκανε την πρώτη της επαφή με τον Αγγελο Βέρτζο για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

 

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας για την ενίσχυση της άμυνας της Λάρισας και έχει γίνει η πρώτη διερευνητική κρούση με τον ποδοσφαιριστή. Ο Αγγελος Βέρτζος αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στην Δόξα Δράμας, με την οποία φέτος έκανε το ντεμπούτο του στην Α' Εθνική. 

Τις προηγούμενες σεζόν έχει συμμετοχές στην δεύτερη και τρίτη κατηγορία με τον Αχαρναϊκό, την Προοδευτική, τον Αγιο Δημήτριο και την Βέροια. Εχει αγωνιστεί έξι μήνες ως δανεικός από τον Αχαρναϊκό στον Πανηλειακό. Συνολικά έχει 252 συμμετοχές σε επίσημα ματς πρωταθλήματος και έχει σκοράρει 3 φορές.

Εκτός από την ΑΕΛ έχει μιλήσει και με άλλους συλλόγους, κυρίως της Super League, αλλά θεωρεί πως η ομάδα της Λάρισας "ανήκει" στην πρώτη κατηγορία και διαθέτει γήπεδο και κόσμο που δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep