«Δικαστικά κατά Μπούρμπου»

Τι αναφέρει σύνδεσμος φιλάθλων της Αναγέννησης Καρδίτσας σχετικά με συνομιλία που είχε με τον Κλάους Ντίτερ Μίλερ.

[googlead][/googlead]

Να ξεκαθαρίσουν το τοπίο που αφορά στους όρους συμφωνίας μεταξύ του Κλάους Ντίτερ Μίλερ και του μεγαλομετόχου, Βασίλη Μπούρμπου ζητούν οι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Το «Athens Club» και οι «Ultras Gate 3» εξέδωσαν ανακοινώσεις, ενώ ο πρώτος σύνδεσμος έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο συνομιλίας που είχαν μέλη του με τον Γερμανό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση, ο Μίλερ έκανε γνωστή την πρόθεση να κινηθεί δικαστικά σε βάρος του Μπούρμπου αν δεν παραδοθούν οι μετοχές άμεσα. Αναλυτικά:

«Με αγωνία και αγανάκτηση παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τις διοικητικές «εξελίξεις» στην ομάδα μας. Τη στιγμή αυτή που μιλάμε, παίχτες, προπονητής και το υπόλοιπο τιμ είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό, αντιμετωπίζοντας πλέον βιοποριστικό πρόβλημα, ενώ υπάρχουν και χρέη προς τρίτους, για τα οποία κανείς δεν μας έχει ενημερώσει για το ύψος τους. Το κυριότερο όλων, δεν ξέρουμε ποιος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας και ποιος έχει την ευθύνη για αυτήν την κατάσταση.

Ο κ. Μίλερ μετά από συζήτηση που είχε με μέλη μας μετά το τέλος του αγώνα με τη Σπάρτη, ισχυρίζεται πως ενώ οι όροι της συμφωνίας έχουν τηρηθεί, δεν έχει πάρει ακόμα την πλειοψηφία των μετοχών της ομάδας. Ταυτόχρονα μας έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κινηθεί δικαστικά εναντίον του κ. Μπούρμπου αν δεν του παραδοθούν οι μετοχές άμεσα. Παράλληλα μίλησε για στημένα παιχνίδια, για τα οποία, όπως αναφέρει, έχει αποδεικτικά στοιχεία που το επιβεβαιώνουν.

Ο κ. Μπούρμπος από την άλλη πλευρά αναφέρει πως οι όροι της συμφωνίας για αποπληρωμές χρεών δεν έχουν τηρηθεί και γι’ αυτό το λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί και η μεταβίβαση των μετοχών. Ταυτόχρονα και οι δύο πλευρές μιλάνε για αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πιστοποιούν τους ισχυρισμούς τους. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις στις οποίες δεν ξέρεις ποιον να κατηγορήσεις για την κατάντια της αγαπημένης μας Αναγέννησης. Έχουμε ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά το φετινό δεν έχει προηγούμενο.

Καλούμε και τις δύο πλευρές να ανοίξουν τα χαρτιά τους δημόσια και να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες της Αναγέννησης. Ζητάμε δημοσιοποίηση του συμφωνητικού μεταξύ των δύο πλευρών και όλων των αποδεικτικών στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Εδώ και τώρα να σταματήσει ο εμπαιγμός των φιλάθλων της Αναγέννησης. Δεν υιοθετούμε τους ισχυρισμούς καμίας πλευράς, παρά μόνο όταν αυτοί αποδειχθούν. Επίσης καλούμε τους παίχτες και τον προπονητή να ματώσουν την φανέλα για τη σωτηρία της Αναγέννησης και εμείς θα είμαστε μαζί τους μέχρι τέλους. Αναγνωρίζουμε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παίξτε για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Παίξτε για ΕΜΑΣ.

Τέλος, καλούμε τον κόσμο της Καρδίτσας να αγκαλιάσει την ομάδα και τους παίχτες μέχρι το τέλος για να σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη χρονιά».

Η ανακοίνωση των «Ultras Gate 3»:

«Σε ένα ακόμη μακρινό εκτός έδρας παιχνίδι βρεθήκαμε στο πλάι της ομάδας χωρίς να γυρίσουμε με το αποτέλεσμα που ζητούσαμε. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε στη συνέχεια. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έγραψαν χιλιόμετρα πάλι και συνεχίζουμε στηρίζοντας την ομάδα ενωμένοι στα επόμενα παιχνίδια με Σέρρες και Χανιά στη Καρδίτσα που είναι από τα σημαντικότερα της χρονιάς.

Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα και κατά το γυρισμό της αποστολής από τη Σπάρτη δημοσιεύθηκε ανακοίνωση από τους παίκτες (πράγμα που μόνο εμείς λέγαμε εδώ και 2-3 μήνες) αναφερόμενοι στην οικονομική κατάσταση που βιώνουν και στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Σβαρνόπουλος στη συνέντευξη τύπου. Η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει, παίρνοντας κόσμος-παίκτες απαντήσεις και όχι υποσχέσεις εκατέρωθεν.

ΥΓ: Όταν θες να λέγεσαι ομάδα, πας όλοι μαζί στη Σπάρτη και γυρνάς όλοι μαζί στη Καρδίτσα μετά το τέλος του παιχνιδιού».

Last modified onΤρίτη, 17 Απρίλιος 2018 22:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep