Αναβολή λόγω… προσύμφωνου

Ο Δήμος Κασκαντίρης ζήτησε και πήρε αναβολή λόγω των επικείμενων διοικητικών εξελίξεων στον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Διοικητικές εξελίξεις περιμένουν στον Παναιγιάλειο. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δήμος Κασκαντίρης ζήτησε και πήρε αναβολή για την υπόθεση των απλήρωτων προστίμων. Η απολογία είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (16/04) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, που έδωσε το «παρών» στον αθλητικό δικαστή, αυτή μετατέθηκε για τις 23 Απριλίου.

«Έως τις 21 Απριλίου θα έχει υπογραφεί προσύμφωνο με τον Αιγύπτιο επενδυτή», μετέφερε στην έδρα ο Κασκαντίρης και το αίτημα για αναβολή έγινε αποδεκτό. Σε ό,τι αφορά στη χρήση κροτίδων και πυρσών στον αγώνα με την Παναχαϊκή, ο παράγοντας του Παναιγιαλείου υποστήριξε ότι έγινε καταγγελία και θα κατατεθεί και μήνυση για την κλοπή 500 εισιτηρίων.

Όσο για τα διοικητικά; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν επιχειρεί σύμπραξη με τον Μοχάμεντ Μορσέντι, ο οποίος είχε βάλει 200 χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ χωρίς να πάρει μετοχές. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται για την αγορά ενός ποσοστού της τάξης του 40% από τον Νίκο Χριστοδουλόπουλο και για την αγορά έκτασης στη Ροδιά. Εάν συμφωνήσουν στο οικονομικό, τότε οι δύο Αιγύπτιοι θα «τρέξουν» την ομάδα του Αιγίου.

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep