Δύο εκτός, δύο ερωτήματα

Οι Μαχαίρας, Ποτουρίδης εκτός για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ερώτημα η συμμετοχή των Βουό, Παπαστεριανού.

[googlead][/googlead]

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο ο ΟΦΗ. Οι «μελανόλευκοι» επέστρεψαν τη Δευτέρα (16/04) από τη Θεσσαλονίκη και έστρεψαν ήδη το βλέμμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό (21/04). Δεδομένα ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει τρία ονόματα στο απουσιολόγιό του, ενώ αμφίβολοι είναι δύο ποδοσφαιριστές.

«Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τον στόχο», είπε ο προπονητής των Κρητικών στους ποδοσφαιριστές του και αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στην προσεχή αναμέτρηση ο Δημήτρης Μαχαίρας. Ο μέσος του ΟΦΗ «κληρονόμησε» ένα μεγάλο αιμάτωμα στο κουτεπιέ, γι' αυτό και δεν δηλώθηκε από την ΠΑΕ. Έτσι, αυτοδίκαια η τιμωρία πηγαίνει στο επόμενο ματς. Το θετικό είναι ότι απέφυγε κάποιο κάταγμα.

Τσίμπημα στον δικέφαλο ένιωσε ο Πάτρικ Βουό, γι' αυτό έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ξεκίνησε θεραπεία και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες αν θα είναι διαθέσιμος. Ατομικό ξεκίνησε ο Παπαστεριανός και είναι και αυτός αμφίβολος.

Στο ματς με τη Δόξα Δράμας συμπλήρωσε επτά κίτρινες ο Ανέστης Νάστος και θα εκτίσει απέναντι σε Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι ο Ποτουρίδης θα λείψει λόγω καρτών από τον αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Αντίθετα, ο Λεάλ εξέτισε την ποινή του. Ατομικό πρόγραμμα, τέλος, ακολουθεί ο τραυματίας Μονιάκης.

Last modified onΔευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep