«Είμαι εδώ για να βοηθήσω»

Ο Νικ Σακίεβιτς καταγράφει την κατάσταση στο γήπεδο του Άρη δίπλα στον Τεό Παπαδόπουλο. Ο Νικ Σακίεβιτς καταγράφει την κατάσταση στο γήπεδο του Άρη δίπλα στον Τεό Παπαδόπουλο.

Ο Νικ Σακίεβιτς ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο για να «καταγράψει» την κατάσταση στον Άρη και με τη διάθεση να βοηθήσει τον Θοδωρή Καρυπίδη.

[googlead][/googlead]

Ο Νικ Σακίεβιτς, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Παναιγιάλειο, αναφορικά με το πλαίσιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ Άρης στην προσπάθεια του να διευκρινίσει τους λόγους που τον έφερα στην χώρα μας.

«Είμαστε εδώ να δούμε το ματς, να συγχαρούμε τον κόσμο, να δούμε την ομάδα, συγχαρητήρια σε όλους και τον κ. Καρυπίδη, που του αξίζει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη μορφή συνεργασίας. Ήρθα να βοηθήσω πιο πολύ τον κ. Παπαδόπουλο και τον κ. Καρυπίδη».

Για τις συζητήσεις με τον Θοδωρή Καρυπίδη:
«Μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο, στο οποίο είμαι 30 χρόνια ώστε να τους βοηθήσω να βελτιώσουν τον σύλλογο και να τον πάνε ένα επίπεδο παραπάνω. Να βοηθήσω τους κ. Καρυπίδη και κ. Παπαδόπουλο θέλω».

Για τις γνώσεις του γύρω από την ιστορία, αλλά και τα δεδομένα του Άρη:
«Ξέρω ότι έχει μεγάλη ιστορία. Κάποιοι παίκτες μου στις ΗΠΑ, έχουν παίξει εδώ. Ο Αντού για παράδειγμα έχει παίξει εδώ, ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με εκπληκτικό κόσμο. Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη, έχω μάθει πολλά για την ιστορία του Άρη».

Last modified onΚυριακή, 15 Απρίλιος 2018 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep