Το μοιραίο «τσίμπημα» της μπάλας

Πώς υπέστη κάταγμα περόνης ο Θωμάς Παπαδόπουλος - η ανάταξη και οι ελπίδες να γλιτώσει το χειρουργείο ο παίκτης τού Αιγινιακού

[googlead][/googlead]

Για λόγους αγωνιστικής εγρήγορσης έκλεισε το φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας ο Αιγινιακός, αλλά έμελλε να χάσει ένα βασικό του στέλεχος εν όψει των αγώνων επιβίωσης.

Το μοιραίο μάλιστα συνέβη σε μία ανύποπτη φάση το Σάββατο 14/4 στο Αιγίνιο. Και η ειρωνεία της ιστορίας είναι πως ο winger Θωμάς Παπαδόπουλος πλήρωσε την αμυντική του προσήλωση... Γύρισε πίσω να μαρκάρει, «τσίμπησε» την μπάλα τη στιγμή που επιχειρούσε να σουτάρει αντίπαλος με συνέπεια να δεχτεί ο ίδιος το χτύπημα.

Ο πόνος αφόρητος. Δεν μπορούσε να περπατήσει και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Βέροιας (απ' όπου κατάγεται). Οι ακτινογραφίες έδειξαν κάταγμα περόνης, ωστόσο ενδέχεται να γλιτώσει το χειρουργείο. Οι γιατροί τού έκαναν ανάταξη, επανέφεραν το οστό στη θέση του και θα υποβληθεί εκ νέου σε ακτινογραφία. Υπάρχει επομένως το ενδεχόμενο να φορέσει νάρθηκα για περίπου 60 μέρες χωρίς να χειρουργηθεί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η σεζόν για τον Θωμά Παπαδόπουλο ολοκληρώθηκε. Μάλιστα ο 22χρονος παίκτης είναι πρώτος σκόρερ τού Αιγινιακού στο φετινό πρωτάθλημα με 4 γκολ. Απώλεια επομένως σημαντικότατη στην προσπάθεια της ομάδας για τη σωτηρία. Μάλιστα, η ομάδα της βόρειας Πιερίας έχει χάσει με κάταγμα έξω σφυρού και τον Παντελή Αντωνιάδη.

Last modified onΚυριακή, 15 Απρίλιος 2018 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep