Το βλέπει σαν επίσημο

Τι περιμένει να δει το Σάββατο 14/4 στο φιλικό του Αιγινιακού με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας ο Κώστας Νικολαΐδης

[googlead][/googlead]

Δεν είναι απλώς ένα φιλικό παιχνίδι που θα γεμίσει το κενό του σαββατοκύριακου για τον Αιγινιακό (κερδίζει στα χαρτιά τη Βέροια αυτή την εβδομάδα). Ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης θέλει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του το τεστ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας (14/4, 17:00, «Γ. Παραλυκίδης») σαν επίσημο ματς.

Και πέρα από τη σοβαρότητα και την πειθαρχία περιμένει να βγάλει συμπεράσματα και στο τακτικό κομμάτι. Εχει δουλέψει άλλωστε με τους παίκτες στην κατοχή μπάλας και τη δημουργία, αφού στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που θα κριθεί η παραμονή στην κατηγορία θα κληθεί η ομάδα του να διασπάσει και κλειστές άμυνες στο Αιγίνιο. Δεν θα πάει δηλαδή να «κλέψει» αποτέλεσμα, αλλά να κερδίσει αγώνες με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας δεν θα αγωνιστούν οι Παντελής Αντωνιάδης (νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν) και Στέφανος Πολύζος (προέρχεται από αρθροσκόπηση). Θυμίζουμε ότι το επόμενο επίσημο ματς του Αιγινιακού είναι εντός έδρας με αντίπαλο τη Σπάρτη στις 22/4.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep