«Χαμένο πριν ξεκινήσει»

Ο Γιάννης Καλιτζάκης μίλησε για το πρότζεκτ του Παναιγιαλείου, τη μάχη της παραμονής και το προσεχές ματς με τον Άρη.

[googlead][/googlead]

Χαμένο πριν καν ξεκινήσει θεωρούν στον Παναιγιάλειο το παιχνίδι με τον Άρη όπως δήλωσε ο Γιάννης Καλιτζάκης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm 89,4 και αναφέρθηκε στο πρότζεκτ των «μελανόλευκων», αλλά και στο πλάνο της διοίκησης. Αναλυτικά είπε:

Για το πρότζεκτ του Παναιγιαλείου:

«Δεν υπάρχει ένα πρότζεκτ. Όταν ανέλαβε η διοίκηση η τωρινή, υπήρχαν μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές. Έγινε μία προσπάθεια να μαζευτούν ποδοσφαιριστές για να σταθεί η ομάδα και να ολοκληρώσει τη σεζόν ως σοβαρός σύλλογος. Όλα τα παιδιά είναι νεαροί. Δεν έχουν εικόνες και εμπειρία. Έχουμε ουσιαστικά ομάδα δύο μηνών. Προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας. Θέλουμε να βγάλουμε από την ομάδα την θέληση και να διακριθούν. Να μην βλέπουν τον Παναιγιάλειο ως ένα σκαλοπάτι, αλλά κάτι που θα τους δώσει την δυνατότητα να προχωρήσουν παραπέρα.

Ό,τι και να γίνει η διοίκηση θέλει να ασχοληθεί μαζί της σε ένας βάθος τριετίας. Θεωρώ ότι υπάρχει απαξίωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Για να βγάλει υγεία μία ομάδα πρέπει να χτίσει κάτι με δικά της παιδιά. Θέλει στόχο και οργάνωση για να πετύχει κάτι. Αν δούμε την ιστορία οι ομάδες πέτυχαν όταν έπαιζαν με δικά τους παιδιά».

Για τη μάχη της παραμονής που έχει να δώσει ο Παναιγιάλειος:

«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Ξέραμε και ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτήν τη στιγμή γίνεται μία προσπάθεια. Τα παιδιά έχουν δώσει το 120% από αυτό που μπορούν. Διεκδικούν κάθε ματς. Δεν έχουμε άγχος και πίεση. Προσπαθούμε να λειτουργούμε ως ομάδα και ως σύλλογος».

Για τον αγώνα με τον Άρη:

«Ο Άρης είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Αν και βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία δεν μειώνεται το μεγαλείο του. Η βαθμολογική του θέση τα λέει όλα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Παίζουμε και ό,τι βγει. Είναι ένα ματς που το θεωρούμε χαμένο πριν ξεκινήσει. Μακάρι, όμως, να μας βγει ο αγώνας και να πάρουμε κάτι θετικό. Ποτέ δεν ξέρεις».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα στην οποία μεγαλούργησε:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Τώρα περνά μία περιπέτεια που όλοι ελπίζουμε και θέλουμε να τη ξεπεράσει».

Για τις διαφορές του ποδοσφαίρου τότε και τώρα:

«Από τότε που τελείωσα το ποδόσφαιρο βρίσκομαι σε μία άλλη θέση από αυτή του ποδοσφαιριστή, θυμάμαι ότι πέρασα υγιή ποδοσφαιρικά χρόνια. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ τώρα σε σχέση με τα δικά μας χρόνια στο παρελθόν».

Last modified onΤετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 22:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep