Επιστροφή Καρρίκι

Ο Κονσταντίν Καρρίκι θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας στην αναμέτρηση με την Σπάρτη. Ο Κονσταντίν Καρρίκι θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας στην αναμέτρηση με την Σπάρτη.

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γιώργος Βαζάκας υπολογίζει και στον Κοσταντίν Καρρίκι για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Οι διακοπές για τις ημέρες του Πάσχα τελείωσαν για τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας και επέστρεψαν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα (9/4). Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας, ετοιμάζει την ομάδα του για την αναμέτρηση με τη Σπάρτη στην Λακωνία, όπου η ΑΣΑ θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει μεγαλύτερη αξία στη νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο Κοσταντίν Καρρίκι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του αφού εξέτισε την τιμωρία του, ενώ θα απουσιάσει ο Δημήτρης Θεοδωράκης που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την ομάδα της Άρτας και τιμωρήθηκε με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών. Απέναντι στη Σπάρτη θα εκτίσει την 3η ημέρα της τιμωρίας του, ενώ θα απουσιάσει και από το εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό για την 27η αγωνιστική.

Last modified onΤρίτη, 10 Απρίλιος 2018 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep