Βραβεύει Νικολόπουλο και Δρακόπουλο

Ο Αποστόλης Δρακόπουλος σε αγώνα του Παναιγιάλειου το 2000 κόντρα στην Καλλιθέα του Μπάμπη Ζελενίτσα Ο Αποστόλης Δρακόπουλος σε αγώνα του Παναιγιάλειου το 2000 κόντρα στην Καλλιθέα του Μπάμπη Ζελενίτσα

Η ΠΑΕ Παναγιάλειος θα βραβεύσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας Αρη Νικολόπουλο και Αποστόλη Δρακόπουλο πριν από το ματς με την Παναχαϊκή

[googlead][/googlead]

Δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές διαφορετικής γενιάς, αλλά με κοινή συνισταμένη την πολυετή προσφορά στην ομάδα θα τιμήσει ο Παναγιάλειος πριν από την έναρξη του αχαϊκού ντέρμπι με την Παναχαϊκή (Πέμπτη 5/4, 17:00, ΕΡΤ3).

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος πριν την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή θα βραβεύσει δύο παλαίμαχους ποδοσφαιρίστες που τίμησαν την φανέλα του Παναιγιαλείου. Πρόκειται για τον Άρη Νικολόπουλο που αγωνίστηκε την περίοδο 1979-1988 και τον Αποστόλη Δρακόπουλο που φόρεσε την φανέλα της Μαύρης Θύελλας από το 1998 μέχρι και το 2006».

Να σημειωθεί ότι ο Δρακόπουλος έπαιξε και στην Παναχαϊκή (είχε μάλιστα δύο θητείες), ενώ φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep