Δύο πανταχού παρόντες

Ο Ουσμάν Σουντουρά δεν έχει χάσει κανένα ματς πρωταθλήματος της Αναγέννησης Καρδίτσας Ο Ουσμάν Σουντουρά δεν έχει χάσει κανένα ματς πρωταθλήματος της Αναγέννησης Καρδίτσας

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας που έχουν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος

[googlead][/googlead]

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιώργος Βαζάκας στηρίζεται σε έναν κορμό παικτών, αλλά στη διάρκεια ενός πρωταθλήματος κατά κανόνα προκύπτουν τραυματισμοί και τιμωρίες λόγω καρτών.

Υστερα λοιπόν από 22 αγώνες στο χορτάρι (τρεις νίκες καταγράφονται στα χαρτιά) μόνο δύο ποδοσφαιριστές της ΑΣΑ δεν έχουν καμία απουσία. Ο ένας εξ αυτών είναι ο τερματοφύλακας Νέστωρ Γκέκας. Ο 23χρονος γκολκίπερ είχε αγωνιστεί το 2014-15 σε 18 αγώνες του Φωστήρα στη Football League, το 2015-16 σε μία αναμέτρηση της Καλλιθέας και μετά το πέρασμα χωρίς συμμετοχή στον Κισσαμικό (2016-17) καθιερώθηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Με 22 στα 22 φέτος.

Ο δεύτερος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια πρωταθληματος της Αναγέννησης είναι ο Ουσμάν Σουντουρά. Ο 23χρονος μέσος απο το Μάλι υπολείπεται απλώς σε χρόνο συμμετοχής έναντι του Γκέκα, επειδή σε δύο παιχνίδια αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Βαζάκα (ένα λεπτό πριν λήξει ο νικηφόρος αγώνας 1-0 με τη Σπάρτη στις 22 Δεκεμβρίου και στο 68' της αναμέτρησης με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το σκορ εκείνη τη στιγμή στο 2-0).

Στην πρώτη του χρονιά πάντως στην Ελλάδα κατάφερε να αποτελεί μία σταθερά για τη μεσαία γραμμή της Αναγέννησης.

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 11:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep