«Μας κάνει περήφανους»

Το μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης «αποθέωσε» τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες του. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη. 

[googlead][/googlead]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ μετά την επιβλητική νίκη σε βάρος της Παναχαϊκής στην Πάτρα. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του μέλους του Δ.Σ. των Κρητικών, Κώστα Καζανάκη, ο οποίος αποθέωσε το Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ofi1925.gr:

«Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τον προπονητή και τους παίκτες μας. Ήταν παλικάρια. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον ΟΦΗ, αλλά και αυτή η επιτυχία, έχει ξεχωριστή θέση, στην καρδιά μου. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, που σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ταξίδεψαν στην Πάτρα, για να υποστηρίξουν τον ΟΦΗ. Και η συμπεριφορά τους ήταν ιδανική. Όλη η Ελλάδα είδε τι ομάδα έχουμε. Έχω δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για τον ΟΦΗ μας.

Αυτή η ομάδα μας κάνει υπερήφανους. Προσοχή όμως. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε δρόμο ακόμα και πολύ δουλειά, για να τα καταφέρουμε. Θα ήθελα να ζητήσω από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Αρη, να είναι προσεκτικοί. Να μην έχουμε προβλήματα. Την ομάδα μας αγωνιστικά δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε καλή συμπεριφορά και να βοηθήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το στόχο. Καλώ όσους αγαπούν τον ΟΦΗ, να έρθουν κοντά στην ομάδα, σε αυτήν την ιστορική στιγμή».

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη την Μεγάλη Τετάρτη (4/4).

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι επειδή η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι ΟΦΗ-Αρης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς , θα ήταν καλό ο κόσμος που θέλει να βρεθεί στο παιχνίδι να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο του. Εισιτήρια θα διατίθενται από το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο στις παρακάτω τιμές:

- 10 ευρώ στις θύρες 1,4,5.

-15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8,9

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο στα παιδιά, εφ’ όσον συνοδεύονται».

[googlead][/googlead] 

Last modified onΚυριακή, 01 Απρίλιος 2018 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep