«Παίρνω την ευθύνη...»

Φανερά απογοητευμένος ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Πέτρος Δημητρίου μετά την βαριά ήττα από τον Εργοτέλη. 

[googlead][/googlead]

Ο Παναιγιάλειος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και ο Πέτρος Δημητρίου δεν μπορούσε παρά να είναι απογοητευμένος. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» χαρακτήρισε το δεύτερο ημίχρονο ως το χειρότερο επί των ημερών και ανέλαβε την ευθύνη για την κακή αμυντική λειτουργία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα χάσαμε με ένα βαρύ σκορ, είναι από τα παιχνίδια που μας προβληματίζουν στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία. Ελέγχαμε το πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίσαμε στην έναρξη του δευτέρου και θα μπορούσαμε να είχαμε και γκολ, αλλά μετά το 2-1, είχαμε κακή ισορροπία, στο 3-1 ήρθε μια απογοήτευση που δεν χρειαζόταν.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το χειρότερο που έχουμε κάνει, κάποια παιδιά δεν ήταν σε καλή ημέρα, δεν είχαμε ψυχολογία, ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας, αλλά δεν έχουμε περιθώριο να βάλουμε πλερέζες, αλλά να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα με την Παναχαϊκή.

Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και τον προπονητή του. Στο σημερινό ματς δεν δικαιούμασταν τίποτα γιατί είχαμε κακή παρουσία σε όλες μας τις γραμμές. Όταν χάνει μια ομάδα, χάνουμε όλοι μαζί. Βάζουμε τα κεφάλια κάτω για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει.

Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία μπορούμε να σωθούμε, όχι όμως με τέτοιες εμφανίσεις. Παίρνω την ευθύνη όπως πρέπει να γίνεται. Το πλεονέκτημά μας η αμυντική λειτουργία δεν πήγε καλά σήμερα. Έχω την ευθύνη να τη διορθώσω και μαζί με τα παιδιά να προσπαθήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να συσπειρωθούμε και να σηκώσουμε κεφάλι».

ΠΗΓΗ: Capitano.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep