Για άλμα ανόδου με αμφίβολο Λεάλ

Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Σέρχιο Λεάλ στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν από το ματς με την Παναχαϊκή

[googlead][/googlead]

Μέχρι τώρα ο ΟΦΗ πραγματοποιούσε σταθερά βήματα στο δρόμο προς την άνοδο, αλλά αν κερδίσει την Παναχαϊκή στην Αγυιά (Σάββατο 31/1, 15:00, ΕΡΤ3) θα κάνει άλμα προς τη Super League, αφού θα ανοίξει την ψαλίδα στο +13 από τους τρίτους της κατάταξης Αχαιούς.

Σε αυτή την προσπάθεια των Κρητικών (για το 11ο σερί «τρίποντο») δεν είναι δεδομένη η παρουσία του Σέρχιο Λεάλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ την Παρασκευή (30/3) και θεωρείται αμφίβολος, παρ' ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τον Λεάλ, ωστόσο δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μονιάκη, Παπαστεριανό και Οικονόμου. Αντίθετα επιστρέφουν στην αποστολή ο Βουό που ξεπέρασε το πρόβλημα στο δικέφαλο και ο Μπολάκης ο οποίος εξέτισε ποινή καρτών.

Eκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Παναγιώτου, Γιαγκιόζη, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης και Νοικοκυράκης.

Ετσι τη 19αδα που θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα την Παρασκευή το απόγευμα απαρτίζουν οι Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep