«Ο Άρης εκεί που ανήκει»

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στάθηκε στην ανταπόκριση του κόσμου στην φετινή προσπάθεια της ομάδας του Άρη για επιστροφή στην Super League. 

[googlead][/googlead]
Στο περίπτερο χορηγού εταιρείας βρέθηκε την Τετάρτη (28/3) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Άρη. Ένας από αυτούς, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (οι άλλοι ήταν οι Χουσεΐν Μουμίν, Γιώργος Δεληζήσης και Βαγγέλης Πλατέλλας) μίλησε για την στήριξη των οπαδών από το ξεκίνημα της σεζόν αλλά και το ματς με την Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε σε μία τόσο όμορφη εκδήλωση,, που μας στηρίζει και είναι κοντά στην ομάδα. Εύχομαι να ήταν μία ωραία γιορτή, να πέρασαν όλοι όμορφα και να μείνουν ωραίες αναμνήσεις από την σημερινή μέρα».

Για την αγάπη του κόσμου:

«Νομίζω πως αυτό το έχουμε χτίσει από την αρχή της σεζόν, ο κόσμος έχει ανταποκριθεί πλήρως από την αρχή. Ήταν και είναι κοντά μας και το χαρούμενο σε όλη αυτή την υπόθεση, είναι οτι υπάρχει και ανταπόκριση από εμάς, αυτό φαίνεται άλλωστε και από την βαθμολογική θέση της ομάδας. Με το καλό να τελειώσει η χρονιά, να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα:

«Είναι ένα όμορφο παιχνίδι, με μια δυνατή ομάδα, περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας δώσει δύναμη και να παίξουμε για να τον ευχαριστήσουμε».

ΠΗΓΗ: Allaboutaris.com

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep