Καθαρή η μαγνητική τού «Διαμαντό»

Συντηρητικό πρόγραμμα μέχρι την Παρασκευή 30/3 θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος - ποια παιχνίδια χάνει ο Μπάμπης Παυλίδης

[googlead][/googlead]

Καθησυχαστική ήταν για τον Αρη η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος την Τετάρτη 28/3.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν πειράχτηκε ο μηνίσκος και ο τοπ σκόρερ της ομάδας (10 γκολ στο πρωτάθλημα) θα περιοριστεί απλώς σε συντηρητικό πρόγραμμα μέχρι την Παρασκευή 30/3. Τότε θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του για να φανεί αν ο προπονητής Δημήτρης Σπανός μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο (1/4, 17:00, WEB TV ΕΡΤ) παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Υπάρχει άλλωστε και η δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Μιχάλη Μπαστακού στη θέση του σέντερ φορ.

Από κει και πέρα η νεότερη εκτίμηση για τη θλάση που υπέστη ο Μπάμπης Παυλίδης αναφέρει ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει στη μεσαία γραμμή είναι ο Μπράνισλαβ Νίκιτς. Να σημειωθεί ότι μέσα στον Απρίλιο ο Αρης έχει έξι αγώνες: με Δόξα εντός (1/4), με ΟΦΗ εκτός (4/4), με Παναιγιάλειο εντός (15/4), με Απόλλωνα Πόντου εκτός (22/4), με Απόλλωνα Λάρισας εντός (25/4) και με Καραϊσκάκη εκτός (29/4).

 ΠΗΓΗ: pressaris.gr

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 12:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep