«Παρών με Παναχαϊκή ο Χαμπντούν»

Ο Γιώργος Γκάμαρης τόνισε ότι ο Αιγύπτιος, Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν θα επενδύσει στον Παναιγιάλειο ακόμα και στη Γ' Εθνική.

[googlead][/googlead]

Την παρουσία του Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν στο ντέρμπι του Παναιγιαλείου με την Παναχαϊκή προανήγγειλε ο Γιώργος Γκάμαρης. Ο παράγοντας της αιγιώτικης ΠΑΕ σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ Fm Πάτρας 96,3 σημείωσε ότι ο Αιγύπτιος ακόμα και στο χειρότερο σενάριο, αυτό του υποβιβασμού, θα επενδύσει στη «Μαύρη Θύελλα».

Μεταξύ άλλων ζήτησε στήριξη, στάθηκε στην αγωνιστική βελτίωση του Παναιγιαλείου και τόνισε ότι ο πόντος απέναντι στην Καλλιθέα μπορεί εν τέλει να δώσει την παραμονή. Υπογράμμισε παράλληλα ότι μπορεί να διαλύσουν ομάδες που ούτε καν φαντάζεται ο κόσμος...

Για το πότε θα έρθει ο Χαμπντούν:

«Ο κύριος Χαμπντούν θα έρθει να δει την ομάδα, τις εγκαταστάσεις, το πλάνο που του έχουμε φτιάξει. Είμαστε πολύ κοντά και θεωρούμε ότι θα έχουμε αίσιο τέλος. Θα παρακολουθήσει και το ματς με την Παναχαϊκή»

«Ο κύριος Χαμπντούν έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα. Οι δουλειές του προχωρούν στην Ελλάδα και την επόμενη εβδομάδα θα είναι πάλι εδώ. Θα έρθει να δει την ομάδα, τις εγκαταστάσεις, το πλάνο που του έχουμε φτιάξει. Είμαστε πολύ κοντά και θεωρούμε ότι θα έχουμε αίσιο τέλος.

Θα παρακολουθήσει και το ματς με την Παναχαϊκή. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, θέλουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία όλων. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να υπάρχει ενθουσιασμός».

Θα επηρεάσει τις συζητήσεις η πιθανή μη παραμονή της ομάδας;

«Στο χειρότερο σενάριο θα πάρει την ομάδα από τη Γ' Εθνική. Ο άνθρωπος έχει πρόθεση να κάνει πράγματα στη χώρα μας. Από τη στιγμή που προχωρούν οι δουλειές του, θα εμπλακεί και στα διοικητικά και θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει»

«Όχι, όχι. Στο χειρότερο σενάριο θα πάρει την ομάδα από τη Γ' Εθνική. Ο άνθρωπος έχει πρόθεση να κάνει πράγματα στη χώρα μας. Από τη στιγμή που προχωρούν οι δουλειές του, θα εμπλακεί και στα διοικητικά και θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει».

Για τον στόχο της παραμονής και αν δυσκόλεψε με την ισοπαλία απέναντι στην Καλλιθέα:

«Δεν πιστεύω ότι έχει δυσκολέψει κάτι. Ο Παναιγιάλειος πήρε έναν βαθμό, μείωσε τη διαφορά, άρα δεν έχει φύγει κάτι εκτός στόχου. Ο στόχος είναι η παραμονή. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια και σκληρός αγώνας σε όλα τα επίπεδα. Δεν πιστεύω ότι μειώθηκαν οι πιθανότητες. Πήραμε έναν βαθμό και οι αντίπαλοι έχασαν βαθμούς. Μειώσαμε στους δύο πόντους.

«Δεν πιστεύω ότι μειώθηκαν οι πιθανότητες. Πήραμε έναν βαθμό και οι αντίπαλοι έχασαν βαθμούς. Μειώσαμε στους δύο πόντους. Ο βαθμός με την Καλλιθέα μπορεί να σώσει μια κατηγορία, που κάποιοι δυσαρεστήθηκαν»

Ο βαθμός ήταν πολύ θετικός. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός όπου και αν παίζει η ομάδα. Οι ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω είναι πιο δύσκολες και πιο σκληρές. Για την Καλλιθέα ήταν ζωής και θανάτου, γιατί πλέον είναι εκτός στόχων. Και ο προπονητής της είπε ότι ακόμα μπορούν. Όλα είναι πιθανά.

Όλες οι ομάδες θα δώσουν τη μάχη τους. Έχουμε 11 αγωνιστικές ακόμα. Κερδίζουμε και την καλύτερη συνοχή της ομάδας παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε μία νέα ομάδα, κάναμε 15 μεταγραφές, στήσαμε ένα σύνολο. Όταν πήραμε την ομάδα ήταν ήδη πεσμένη».

Αν είχατε αναλάβει νωρίτερα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα;

«Θεωρούμε ότι είναι καλύτερο να την πάρει στη Β' Εθνική παρά στη Γ'. Αν την κρατήσουμε και με μία σωστή ενίσχυση, δεν θα ήθελα να λέω λόγια, αλλά θα δείτε άλλα πράγματα»

«Δεν είχαμε πολλές επιλογές. Δεν είναι μόνο η ποιότητα των παικτών. Είναι όλη η διαδικασία. Και το διοικητικό, η αμφισβήτηση του κόσμου. Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά να παλέψουμε για την κατηγορία. Το τι θα γίνει με τον κύριο Χαμπντούν, πώς θα μεταβιβαστεί η ομάδα, είναι ένα άλλο κομμάτι. Άλλο το διοικητικό, άλλο το αγωνιστικό.

Αν ο κύριος Χαμπντούν βλέπει γεμάτες κερκίδες και όχι 250 άτομα, για έναν οποιονδήποτε επενδυτή, είναι πολύ σημαντικό. Δεν ήρθε στο Αίγιο έτσι ξαφνικά. Τον έχουμε πείσει, γιατί ο Παναιγιάλειος έχει κόσμο, δυναμική, ιστορία. Πρέπει να έχει παρόν και μέλλον. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι στην προσπάθεια αυτή κάποιοι ματώνουν.

«Πολλές μπορεί να διαλύσουν που ούτε καν τις φαντάζεται ο κόσμος, γιατί είναι ένα δύσκολο οικονομικά πρωτάθλημα»

Δεν είμαστε οι επενδυτές, οι εκατομμυριούχοι, οι Αιγύπτιοι. Είμαστε τρεις, τέσσερις άνθρωποι που ματώνουμε για να την κρατήσουμε όρθια, γιατί θεωρούμε ότι είναι καλύτερο να την πάρει στη Β' Εθνική παρά στη Γ'. Αν την κρατήσουμε και με μία σωστή ενίσχυση, δεν θα ήθελα να λέω λόγια, αλλά θα δείτε άλλα πράγματα».

Αν θεωρεί ότι θα υπάρξουν απρόοπτα στην πορεία και με ομάδες που διεκδικούν την παραμονή:

«Παίζουν πολλά σενάρια, αλλά εμείς δεν τα εξετάζουμε. Πολλές μπορεί να διαλύσουν που ούτε καν τις φαντάζεται ο κόσμος, γιατί είναι ένα δύσκολο οικονομικά πρωτάθλημα. Όταν δεν υπάρχει στήριξη, επιχορήγηση και όλες οι ομάδες είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα.

«Έχουμε πάρει 11 βαθμούς μέσα σε δύο μήνες. Νοικοκυρέψαμε την ομάδα, χαμηλώσαμε το μπάτζετ και τον πήχη και παλεύουμε για την παραμονή»

Όλοι οι πρόεδροι κάνουν ένα τεράστιο αγώνα να κρατηθούν ζωντανοί και να επιβιώσουν οικονομικά. Βλέπεις σωματεία όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ και έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. Ο ΟΦΗ ήταν με διοίκηση πρωτοδικείου και είναι πρώτος. Γι' αυτό λέω ότι είναι άλλο το αγωνιστικό και άλλο το διοικητικό. Εμείς δεν θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει εμάς. Θέλουμε να στηρίξει την ομάδα, τον Παναιγιάλειο, τα νέα παιδιά που έχουν έρθει να καταλάβουν τι θα πει Παναιγιάλειος. Να υπάρχει έδρα.

Έχουμε πολύ κρίσιμα εντός έδρας ματς και θέλουμε τον κόσμο μαζί μας. Να δημιουργηθεί έδρα όπως ήταν παλαιότερα για να βελτιωνόμαστε και αγωνιστικά. Όταν υπάρχει καλή ψυχολογία και καλή διάθεση τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μπορείς να κερδίσεις την οποιαδήποτε ομάδα. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Θέλουμε πέντε νίκες».

Ο Παναιγιάλειος θα ψαχτεί με ομάδες που έχουν να αντιμετωπίσουν θέματα με δικαστικές αποφάσεις στην πορεία;

«Ο κύριος Χαμπντούν ήρθε να επενδύσει στην περιοχή. Αν θα είναι η Ροδιά, το αυτοκινητοδρόμιο ή κάτι άλλο είναι ξεκάθαρο. Από τη στιγμή που θα επενδύσει στην περιοχή θέλει να έχει και την ομάδα».

«Όχι, όχι. Δεν μας απασχολεί αυτό εμάς. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε αγωνιστικά τη δουλειά μας, να σωθούμε αγωνιστικά. Εγώ θεωρώ ότι παντού υπάρχουν προβλήματα. Εμείς δεν έχουμε αυτή τη φιλοσοφία, αλλά να παίξουμε μπάλα και να πάρουμε την παραμονή μέσα από τους στόχους της ομάδας.

Θέλουμε να έχουμε αξιοπρέπεια, να παλεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και αυτό το έχουμε καταφέρει. Έχουμε πάρει 11 βαθμούς μέσα σε δύο μήνες. Έχουμε βελτιώσει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Όταν είχε γίνει ένας σχεδιασμός πολύ μεγαλύτερου μπάτζετ, εμείς νοικοκυρέψαμε την ομάδα, χαμηλώσαμε το μπάτζετ και τον πήχη και παλεύουμε για την παραμονή. Να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και διοικητικό και αγωνιστικό.

Οι πόρτες της ΠΑΕ είναι ανοικτές για όσους θέλουν να βοηθήσουν. Δεν είμαστε εσωστρεφείς. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για το καλό της περιοχής και να αναβαθμιστεί η περιοχή γενικότερα. Είτε είναι ο Αιγύπτιος, είτε οποιοαδήποτε, μόνο με συνέργειες μπορούμε να πετύχουμε. Όποιος θέλει να βάλει πέντε δραχμές, πρέπει να βλέπει στήριξη του κόσμου. Όλες οι ομάδες της επαρχίας μπορούν να είναι αυτοχρηματοδοτούμενες. Με δικές τους ακαδημίες και με χαμηλό μπάτζετ να επιβιώνεις».

Αν η συμφωνία έχει να κάνει με τις επενδύσεις του Χαμπντούν στη Ροδιά και στο αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας:

«Έχουμε πρόβλημα στο γκολ, ενώ με τα παιχνίδια έχει βελτιωθεί η άμυνα. Θα το λύσουμε κι αυτό. Ο Ουζμπέκος που περιμέναμε να κάνει τη διαφορά δεν έχει έρθει στα αγωνιστικά επίπεδα που περιμέναμε»

«Ο κύριος Χαμπντούν ήρθε να επενδύσει στην περιοχή. Αν θα είναι η Ροδιά, το αυτοκινητοδρόμιο ή κάτι άλλο είναι ξεκάθαρο. Από τη στιγμή που θα επενδύσει στην περιοχή θέλει να έχει και την ομάδα».

Για το ματς με τον Εργοτέλη:

«Δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Πάμε για τη νίκη όπως σε όλα. Και στα Τρίκαλα να κερδίσουμε πήγαμε. Έχουμε πρόβλημα στο γκολ, ενώ με τα παιχνίδια έχει βελτιωθεί η άμυνα. Θα το λύσουμε κι αυτό. Ο Ουζμπέκος που περιμέναμε να κάνει τη διαφορά δεν έχει έρθει στα αγωνιστικά επίπεδα που περιμέναμε».

Αν ήρθε η ώρα να κάνει διπλό ο Παναιγιάλειος:

«Θα την κάνει. Δεν ξέρω αν θα είναι τώρα. Εμείς βλέπουμε όλα τα ματς για να κερδίσουμε. Με τον Αιγινιακό κάναμε ανατροπή και το είδε ο κόσμος. Η ομάδα αγώνα με τον αγώνα κερδίζει πολλά. Θέλει πίστωση χρόνου χωρίς να την έχει, γιατί δεν περισσεύει ούτε ο βαθμός. Ο βαθμός με την Καλλιθέα μπορεί να σώσει μια κατηγορία, που κάποιοι δυσαρεστήθηκαν».

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 02:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep