«Πρώτα η άνοδος»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος για το μέλλον του στον ΟΦΗ και η νοοτροπία του νικητή.

[googlead][/googlead]

Τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη του στόχου της ανόδου για τον ΟΦΗ. Αυτό σημείωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Play 96,1» ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος και δήλωσε ότι όταν εξασφαλιστεί η άνοδος θα συζητήσει για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον ΟΦΗ:

«Έχουμε μια διαφορά από την Παναχαϊκή, αλλά εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Εάν δεν το κάνουμε, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Οι επόμενες τρεις, τέσσερις αγωνιστικές είναι παρά πολύ κρίσιμες».

Για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή:

«Η νοοτροπία μας δεν είναι να παίζουμε για την ισοπαλία. Η ομάδα έδεσε μέσα από τις δύσκολες στιγμές. Έχουμε την νοοτροπία του νικητή, και το έχουμε αποδείξει σε πολλά παιχνίδια. Όπως και στο τελευταίο παιχνίδι, που βρεθήκαμε πίσω. Είχαμε πολύ καλή αντίδραση απέναντι σε μια καλή και απρόβλεπτη ομάδα σαν τον Εργοτέλη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για τη διαφορά από την τρίτη θέση:

«Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ καλή ομάδα με νέα παιδιά. Ακόμα και στο παιχνίδι με τη Δράμα η Παναχαϊκή πάλεψε. Θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι».

Για τις ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ:

«Είχαμε αρκετά προβλήματα, γιατί χάσαμε αρκετούς παίκτες. Όμως οι παίκτες που ήρθαν προσαρμόστηκαν κατευθείαν. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα. Πραγματικά μας βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα. Και τα παιδιά ζήτησαν την στήριξη του κόσμου με ανακοίνωσή τους. Αυτή η ομάδα πραγματικά αξίζει για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε».

Για τις οικονομικές δυσκολίες των ομάδων:

«Και για τον Άρη και για τον ΟΦΗ ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς δεν υπάρχουν έσοδα στη Football league. Τέτοιες ομάδες με τέτοια δυναμική και κόσμο δεν μπορούν να μείνουν και άλλη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία».

Για τον Άρη:

«Είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση κριτική αφού η ομάδα είναι αήττητη. Άρης και ΟΦΗ είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Όμως θέλει συγκέντρωση, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα με τραυματισμούς».

Για την επομένη χρόνια:

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι. Δεν έχω συμφωνήσει για του χρόνου. Η επιθυμία του κόσμου και των ανθρώπων εδώ είναι να μείνω. Αλλά πρώτα θέλω να πετύχω τον στόχο που βάλαμε».

Σεμινάριο απο Sportradar

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος παρακολούθησαν τη Δευτέρα (26/03) σεμινάριο της Sportradar. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Το καθιερωμένο σεμινάριο από τη Sportradar παρακολούθησε η ομάδα του ΟΦΗ στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης ενόψει της νέας χρονιάς. Το σεμινάριο είχε αντικείμενο τους κινδύνους του στοιχηματισμού, τις συνέπειες και τις ευθύνες για τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες που συμμετέχουν και εμπλέκονται σε αυτό, αλλά και τους τρόπους ελέγχου των ύποπτων ή χειραγωγημένων αγώνων. Tο ενδιαφέρον σεμινάριο έγινε τη Δευτέρα (26/3) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το παρακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας».

Last modified onΤρίτη, 27 Μάρτιος 2018 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep