«Θα βγάλουμε σίγουρα αντίδραση»

Τη βεβαιότητά του για το restart του Αιγινιακού εξέφρασε μέσω του FL News ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης

[googlead][/googlead]

Πρωτοβουλίες συσπείρωσης ανέλαβαν στον Αιγινιακό και ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης εμφανίζεται βέβαιος ότι η ομάδα του θα κάνει το restart, ύστερα από πέντε ήττες και μία ισοπαλίες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

«Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουμε αντίδραση. Εχουμε αποδείξει ότι αντέχουμε στην πίεση. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πάμε για το restart» τόνισε στο FL News ο κόουτς.

Μάλιστα, εξέφρασε και την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ με αφορμή τις απουσίες (τιμωρημένοι Νίκος Ζούρκος, Παναγιώτης Πετρούσης, τραυματίας Στέφανος Πολύζος) εν όψει του αγώνα στην Αρτα με τον Καραϊσκάκη την Κυριακή 1/4 (16:00): «Υπάχουν προβλήματα, αλλά είναι τέτοιο το ρόστερ της ομάδας που μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα καλύψουν τα κενά».

Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση της Δευτέρας έγινε συζήτηση μεταξύ ποδοσφαιριστών, προπονητή, τεχνικού διευθυντή για όσα προηγήθηκαν, αλλά και για όσα έρχονται σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί η μέγιστη συσπείρωση. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο γήπεδο μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Απαντες, λοιπόν, εμφανίζονται πεισμωμένοι για την αντεπίθεση σωτηρίας, αφού η ομάδα βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού υπερέχοντας του Εργοτέλη στην ισοβαθμία.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep