«Δεν συμβιβαζόμαστε με τη 2η θέση»

Το μήνυμα του Παύλου Μυροφορίδη προς τους ποδοσφαιριστές του Αρη και η παρότρυνση να βάλουν... φούμο!

[googlead][/googlead]

Απόσταση ασφαλείας έχει «χτίσει» ο Αρης στην κούρσα ανόδου με το +10 από την 3η της κατάταξης Παναχαϊκή, όμως ο Παύλος Μυροφορίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές και την πρωτιά.

«Δεν σταματάμε εδώ. Δεν συμβιβαζόμαστε με καμία δεύτερη θέση. Θέλουμε την πρωτιά, γιατί μας αξίζει. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του Αρη στο μήνυμα που έστειλε στην προπόνηση της Δευτέρας 26/3. Θυμίζουμε ότι ο Αρης ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ στην κορυφή (από 57 πόντους έκαστος) και τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4) φιλοξενείται στο «Γεντί Κουλέ».

Πριν από το ντέρμπι κορυφής όμως προηγείται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η αναμέτρηση με τη φορμαρισμένη Δόξα Δράμας την Κυριακή 1/4 (17:00 WEB TV ΕΡΤ). «Την Κυριακή δίνουμε ένα κομβικό παιχνίδι. Βάλτε... φούμο και πάμε» παρότρυνε ο Μυροφορίδης στην ομιλία του, ενώ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες και για την ανατροπή στα Περιβόλια κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. «Αν και βάλατε δύσκολα στους εαυτούς σας ξανά, μου αποδείξατε ότι είστε άνδρες και βρίσκεται τρόπους για να παίρνετε αυτό που θέλουμε. Να θυμάστε ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο με το σπαθί σας. Κανένας δεν σας χάρισε τίποτα».

ΠΗΓΕΣ: allaboutaris.com, pressaris.gr

Last modified onΤρίτη, 27 Μάρτιος 2018 10:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep