Ψήφος εμπιστοσύνης σε Νικολαΐδη

Τι δήλωσε στο FL News για τον προπονητή Κώστα Νικολαΐδη (που έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης) ο πρόεδρος του Αιγινιακού Βασίλης Ζήρνας

[googlead][/googlead]

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε στον προπονητή Κώστα Νικολαΐδη ο πρόεδρος του Αιγινιακού Βασίλης Ζήρνας, όπως προκύπτει ξεκάθαρα από τη δήλωσή του στο FL News.

Ο κόουτς είχε θέσει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας (και ύστερα από συνολικά πέντε ήττες και μία ισοπαλία στις έξι τελευταίες αγωνιστικές), αλλά ο Ζήρνας έκλεισε το θέμα. «Ποτέ δεν υπήρξε θέμα προπονητή. Στηρίζουμε τον Νικολαΐδη» ήταν η λιτή, αλλά περιεκτική ατάκα του προέδρου της ΠΑΕ σε επικοινωνία που είχε μαζί του το FL News.

Παρέμβαση αρχηγών

Από κει και πέρα μετά την ήττα 1-2 από τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο 24 Μαρτίου οι παίκτες και το τεχνικό τιμ παρέμειναν για αρκετή ώρα στο γήπεδο, προκειμένου να συζητήσουν μεταξύ τους με παρέμβαση και των αρχηγών (Βασίλης Λιόλιος, Γιώτης Γιαζιτζόγλου, Θανάσης Τόλιος).

Το μήνυμα μάλιστα που εστάλη είναι πως όταν διακυβεύεται η ύπαρξη εξυπακούεται ότι να εμφανίζονται άπαντες ενωμένοι, πεισμωμένοι και με ισχυρότατο κίνητρο, δίχως να χρειάζεται να το ζητήσει σε τέτοιες καταστάσεις ο κόουτς.  Γενικότερα η κουβέντα έβγαλε εικόνα συσπείρωσης και στην ομάδα θεωρούν ότι θα βοηθήσει για την επίτευξη της παραμονής.

Αυτή τη στιγμή ο Αιγινιακός βρίσκεται στη σωτήρια 12η θέση υπερέχοντας στην ισοβαθμία του 11ου (που είναι κάτω απο τη ζώνη) Εργοτέλη. Η επόμενη αποστολή είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη στην Αρτα (1/4).

 

Last modified onΚυριακή, 25 Μάρτιος 2018 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep