Ερώτημα ο αρχηγός

Χαρακτήρα τελικού έχει δώσει ο Παναιγιάλειος στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Ο Παναιγιάλειος αγνοεί την εκτός έδρας νίκη εδώ και δύο χρόνια, οπότε αν θέλει να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Στα τρία τελευταία ματς που έδωσε στο γήπεδό του είχε συγκομιδή επτά πόντων και το Σάββατο (24/03, 15:00) κόντρα στην Καλλιθέα άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο δεν θα τον αφήσει ικανοποιημένο.

Στη «Μαύρη Θύελλα» δίνουν χαρακτήρα τελικού για το παιχνίδι της 23ης στροφής. Εάν επικρατήσουν οι «μελανόλευκοι», τότε θα αφήσουν την αθηναϊκή ομάδα οκτώ πόντους πίσω και πιθανό να πλησιάσουν τη ζώνη παραμονής. Σε αυτή την προσπάθεια, βέβαια, ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου, αν και οι καιρικές συνθήκες της Παρασκευής (23/03) ήταν πολύ άσχημες.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (23/03) με τον τεχνικό, Πέτρο Δημητρίου να αναλύει τον αντίπαλο και σε βίντεο. Ερώτημα, πάντως, αποτελεί η συμμετοχή του αρχηγού, Γιάννη Γκούμα. Ο μέσος του Παναιγιαλείου προπονήθηκε κανονικά παρότι την Πέμπτη (22/03) είχε αποχωρήσει όταν γύρισε το πόδι του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσουρής, Σακελλαρόπουλος, Τσάινα, Τεπερεκίδης. Αντίθετα, επιστρέφουν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Σταματής, Σκαρτσίλας που εξέτισαν την ποινή τους όπως και οι Ρέλλας, Κάναλς.

Η αποστολή: Αθανασίου, Τσάπαλος, Ρέλλας, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Γαβριηλίδης, Βλάχος, Δοξάκης, Τζανουλίνος, Γκούμας, Χαρίτος, Αγιούποφ, Σταματής, Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης, Πολιανίδης, Καναβέτας, Σμίλτος, Κόκκορης, Κάναλς, Τζένετ.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep