Η οικογένεια Τζιράκη κοντά στον ΟΦΗ

Ο Κώστας Καζανάκης με τον Δημήτρη Τζιράκη Ο Κώστας Καζανάκης με τον Δημήτρη Τζιράκη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Μιχάλης Τζιράκης και ο γιος του Δημήτρης θα ενισχύσουν οικονομικά τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Στη γενική συστράτευση για την οικονομική ενίσχυση του ΟΦΗ ανταποκρίθηκε η οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστής της ομάδας Μιχάλη Τζιράκη που έχει αναπτύξει πλέον επιχειρηματική δράση στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, ο γιος του, ο Δημήτρης, παραβρέθηκε και στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ που φιλοξένησε και ευχαριστήρια δήλωση του διαχρονικού «στρατιώτη» της ομάδας Κώστα Καζανάκη:

«Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Δημήτρης Τζιράκης, υιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας και πετυχημένου επιχειρηματία Μιχάλη Τζιράκη, εκπροσώπησε την οικογένεια του, στην διαδικασία και δήλωσε «παρών» στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, για να επανέλθει στην Σούπερ Λιγκ.

Η οικογένεια Τζιράκη θα βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια που κάνει αυτήν την εποχή ο ΟΦΗ, ενώ θα επιχειρήσει θα συμπαρασύρει και άλλους επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, σε αυτήν την κρίσιμη χρονική στιγμή, για το σύλλογο.

Ο Δημήτρης Τζιράκης, εκ μέρους της οικογένειας του, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στο πρόσωπο του Κώστα Καζανάκη, αλλά και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Κώστας Καζανάκης ανέφερε ότι "ο Μιχάλης (σ.σ. Τζιράκης) και ο Δημήτρης θα είναι κοντά μας σε ότι χρειαστεί. Η οικογένεια Τζιράκη θα είναι κοντά στον ΟΦΗ και τους ευχαριστώ από καρδιάς γι' αυτό"».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep